Bijgewerkt: 18 september 2021

Workshop meer sponsors in kortere tijd

Nieuws -> Informatief

Bron: Sportbedrijf Amstelveen
18-10-2013

De BesturenAcademie van de afdeling Sportservice van het Sportbedrijf Amstelveen organiseert een kick-off bijeenkomst voor de workshop 'Meer sponsoren in kortere tijd.' Veel verenigingen geven aan grote behoefte te hebben aan extra inkomsten.

Maar hoe komt het, dat de ene vereniging veel sponsors aan zich weet te binden, terwijl het een andere vereniging maar niet lukt om tot een goede sponsorpoule te komen? De workshop "Meer sponsors in kortere tijd" kan u helpen meer sponsoren te vinden. Sponsors werven én behouden en het ontwikkelen van een sponsorbeleid staat centraal.

De eerste kick-off bijeenkomst op donderdag 31 oktober 2013 is gratis. Gedurende deze bijeenkomst ontvangt u alle informatie en kunt u uw sportvereniging inschrijven voor deelname aan de 4 workshops. Iedere maand vindt er één workshop plaats. Iedere vereniging wordt vertegenwoordigd door twee, of drie leden.

bankrashal Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

De Nieuwe Bankrashal in Pandora


Van iedere deelnemer wordt verwacht, dat hij of zij wekelijks 30 minuten besteedt aan werkzaamheden voor dit doel. De inschrijfkosten voor de 4-daagse workshop zijn € 20,- per persoon. De data van deze workshops worden in overleg met de deelnemende verenigingen bepaald.

De workshops worden verzorgd door Ted van der Bruggen. Hij was eigenaar van een succesvolle commerciële sportorganisatie en werkte met veel sportverenigingen intensief samen. Zijn bedrijf was sponsor én werd gesponsord. Ted is oud docent Sportmanagement van het CIOS in Haarlem en hij is actief bij projecten van gemeenten, sportbonden en Sportservice Noord-Holland.’

De Kick-off bijeenkomst: Wanneer: donderdag 31 oktober 2013. Inloop: 19:00 uur, start 19:30 tot 21:30. Kosten: gratis. Locatie: De Nieuwe Bankrashal, Pandora 3 te Amstelveen. U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen naar info@sportbedrijfamstelveen.nl. Voor meer informatie kijk hier op:Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.