Bijgewerkt: 3 juli 2022

Workshop vloggen in de Bibliotheek Westwijk Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
16-06-2018

Leer de fijne kneepjes van het vak van een ervaren vlogger. Tijdens de audiovisuele workshop vloggen voor kinderen van 12 t/m 16 jaar leren kinderen de fijne kneepjes van het vak! Samen met een expert op het gebied van YouTube en video gaan ze aan de slag met filmen en editen voor hun eigen vlog!

Ze leren filmen, editen én krijgen uitleg hoe ze hun vlog succesvol onder de aandacht brengen. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam! Ze worden namelijk gestimuleerd om te spelen met beeld en in teamverband tot een mooi resultaat te komen waarbij oog voor detail en nauwkeurigheid belangrijke aspecten zijn. Alles onder de professionele begeleiding van 4XM, aanbieder van culturele én educatieve workshops.Een vlog (afkorting voor video weblog) is een video dagboek waarbij je gebeurtenissen uit je dagelijks leven vastlegt en op aantrekkelijke wijze in beeld brengt. Soms heeft een vlog een specifiek onderwerp (bijvoorbeeld make-up of sport), maar het kan ook over heel algemene dingen gaan. Vandaag de dag is vloggen mateloos populair en hebben sommige vloggers meer dan een miljoen volgers (abonnees op YouTube) die elk filmpje kijken.

Een videoblog of videologboek, meestal ingekort tot vlog, is een vorm van blog, waarvoor het medium video is en is een vorm van webtelevisie. Vlogboekvermeldingen combineren vaak embedded video (of een videolink) met ondersteunende tekst, afbeeldingen en andere metadata. Inzendingen kunnen in één keer worden opgenomen of in meerdere delen worden gesneden. Vlog categorie is populair op het video-sharing platform YouTube. Workshop Vloggen op zaterdag 23 juni 2018, van 12:00 tot 14:00 in Bibliotheek Westwijk Amstelveen. Kosten: € 6 (leden) - € 12 (niet-leden) Leeftijd 12 t/m 16 jaar. Westwijkplein 1, 1187 LS AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.