Bijgewerkt: 15 juni 2024

ZAAI 2016 Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
04-04-2016

Coaching en netwerken voor startende ondernemers in Amstelveen en Aalsmeer. Op dinsdag 19 april 2016 vindt het vierde kick-off netwerkevent van ZAAI Amstelveen plaats, bedoeld voor startende en gevestigde ondernemers in Amstelveen en Aalsmeer, investeerders en overige geïnteresseerden. De kick-off vormt de aftrap van ZAAI Amstelveen 2016, een programma om lokale startende ondernemers te ondersteunen door netwerkevents, coaching en masterclasses.

Op 19 april 16.30 uur opent Maaike Veeningen (D66) wethouder Economische Zaken ZAAI Amstelveen 2016. Daarna maken de aanwezigen kennis met ZAAI-initiatiefnemer Haydée op ’t Veld (Gemeente Amstelveen) en met coach en projectmanager van ZAAI 2016 Anja de Die. Keynote speaker Thomas Slabbers vertelt, hoe zijn start-up MySocialDatabase in 2,5 jaar tijd nummer 1 in Twitter-targeting en partner van Twitter is geworden. Tot slot is er gelegenheid tot netwerken.

Foto Amstelveen
(Foto GemeenteAmstelveen - 2016)

V.l.n.r.: Carmen Strijk (Rabobank Amstel & Vecht), Anja de Die (Coach/projectmanager ZAAI Amstelveen 2016), Haydée op ’t Veld (gemeente Amstelveen), Maaike Veeningen (Wethouder EZ gemeente Amstelveen), Maarten Kruger (gemeente Amstelveen), Darshan van Egmond (Ondernemersvereniging Amstelveen)


Naast netwerkevents als de kick-off bestaat ZAAI Amstelveen ook uit een coachtraject voor startende ondernemers uit Amstelveen en Aalsmeer. Zij kunnen zich nog tot en met 25 april aanmelden voor het ZAAI-coachtraject. Maximaal 20 ondernemers worden geselecteerd voor een traject van professionele coaching, masterclasses en netwerkevents. Aanmelden kan op www.zaaiamstelveen.nl.

ZAAI is een initiatief van de gemeente Amstelveen, dat dit jaar in nauwe samenwerking wordt uitgevoerd met de Gemeente Aalsmeer, Ondernemersvereniging Amstelveen, Rabobank Amstel en Vecht en Anja de Die van INZICHT-IN-ZICHT Coaching en Training. Wethouder Maaike Veeningen over ZAAI: “Starters zijn van belang voor de vitaliteit en modernisering van de Amstelveense economie. Ze brengen vernieuwing. Zeker in een beginperiode van een bedrijf is het van belang dat ondernemers met elkaar in verbinding komen en elkaar weten te vinden en inspireren. Daarom willen we startende bedrijven ondersteunen.”

Wat: ZAAI Amstelveen Kick-off Netwerkevent. Waar: Amstelveen College, Sportlaan 27, Amstelveen. Datum: dinsdag 19 april 2016. Tijd: 16.00 - 16.30 Ontvangst: 16.30 - 17.45 Opening en inspiratieprogramma, 17.45 - 19.00 Netwerken. Aanmelden: Via www.zaaiamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.