Bijgewerkt: 24 juni 2024

Zanger Tim Akkerman geeft lokaal talent een kans

Nieuws -> P60

Bron: P60
12-03-2012

Tim Akkerman, de oude lead zanger van Di-Rect, geeft op vrijdag 30 maart 2012 een concert in P60 te Amstelveen. Ondanks het mooie voorprogramma bij de eerste vier shows, heeft Tim gekozen om voor de laatste zeven shows geen voorprogramma te bevestigen, waaronder de show in P60.

akkerman  Amstelveen
(Foto Stephanie Pistel - 2012)

Tim Akkerman (1980) is een singer-songwriter. Akkerman werd bekend als leadzanger en gitarist van de Haagse band Di-rect. In maart 2009 stapte hij uit de band om verder te gaan als soloartiest


In plaats daarvan wil hij onbekend lokaal talent in de afzonderlijke steden de mogelijkheid geven om zich op het podium te profileren. Elk muzikaal talent mag zich aangesproken voelen om een nummer in te sturen.

Tim Akkerman en zijn band zullen een keuze maken uit de inzendingen, de muzikant achter de beste inzending mag het voorprogramma van Tim in zijn stad verzorgen. Inzendingen, voorzien van beknopte informatie over het repertoire, kunnen gestuurd worden naar info@timakkerman.com .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.