Bijgewerkt: 1 februari 2023

Zangtalent Marije Voskamp treedt op met de Fellows Bigband

Nieuws -> Stadshart

Bron: Fellows Bigband
22-06-2016

Voor de 18-jarige Marije Voskamp treedt op met de Fellows Bigband kan dit jaar niet meer stuk. Ze slaagde cum laude voor haar vwo-examen aan het Herman Wesselink College in Amstelveen. De studiebol had ook het keuzevak muziek in haar vakkenpakket en dat zorgt voor een heerlijke kers op de taart: ze mag zondagmiddag 26 juni 2016 op het Stadspleinfestival zingen met de Fellows Bigband. 

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

De Amstelveense Fellows Bigband gaf zaterdagavond 10 mei 2014 een concert onder leiding van dirigent en jazztrompettist Loet van der Lee in het Noorddamcentrum


Het Amstelveense orkest had in maart het jaarlijkse eindexamenconcert van de school begeleid. Voorzitter Rens Groenendijk van de Fellows: "Marije stak er met kop en schouders bovenuit. Ze zong 'The lady is a tramp' met de allure van een jazzdiva. Na afloop hebben we direct contact gelegd en nu gaat ze vier nummers met ons zingen."

Foto Amstelveen
(Bron Fellows Bigband - 2016)

Marije Voskamp treedt op met de Fellows Bigband


Een zangcarrière ligt volgens Marije vooralsnog niet in het verschiet. "Ik kom uit een muzikale familie, mijn vader speelt dwarsfluit, mijn moeder zingt en mijn broer speelt gitaar. Zingen met een bigband vind ik helemaal te gek, maar dat kan ik ook prima als hobby blijven doen. Ik ga farmaceutische wetenschappen studeren in Utrecht, zodat ik later kan helpen medicijnen te ontwikkelen. Dat gaat voor." Marije Voskamp en de Fellows Bigband zijn zondag 26 juni 2016 om 13.30 uur te beluisteren en te zien op het hoofdpodium op het Amstelveense Stadsplein. www.fellowsbigband.nl www.stadspleinfestival.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.