Bijgewerkt: 5 maart 2024

Zara komt naar het Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Stadshart Amstelveen
31-05-2010

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe vestiging van Zara

Een nieuwe vestiging van kledingconcern Zara zal vrijdag 4 juni 2010 haar deuren openen in winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Na de merken Sting en Rituals, verrijkt nu ook Zara het populaire winkelcentrum, dat reeds wordt gezien als meest onderscheidend winkelgebied in Amsterdam en omstreken.

Zara Amstelveen
(Foto Zara - 2010)

Een modefoto van Zara


Stadshart Amstelveen heeft onlangs een intensieve re-styling ondergaan, waarbij er vooral werd gekeken naar sfeer, service en aankleding. Het eindresultaat spreekt voor zich en uit zich bovendien in interesse van bekende merken zoals de Zara om zich te vestigen in Stadshart Amstelveen, wat geheel in de ambitie past van vastgoedeigenaar Unibail-Rodamco.

Het kledingconcern Zara staat bekend om haar trendy kleding voor een aantrekkelijke prijs. Zara bestaat sinds 1975 en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste en meest succesvolle modebedrijven ter wereld. De keten bestaat uit 1600 winkels, in meer dan 77 landen. En vanaf 4 juni zal hun portfolio worden uitgebreid met een winkel in Stadshart Amstelveen. De winkel zal meer dan 2000 m² tellen, verdeeld over twee verdiepingen en zal naar verwacht vele bezoekers trekken.

Wilt u op de hoogte blijven of meer weten over ons winkelaanbod? Kijk op de website www.stadshartamstelveen.nl en meldt u aan voor de elektronische nieuwsbrief.

Stadshart Amstelveen, daar slaag je altijd! Open elke eerste zondag van de maand.

Zara?

Zara is het vlaggenschip van de winkelketen Inditex Group in handen van de Spaanse tycoon Amancio Ortega, die ook eigenaar is van merken zoals Massimo Dutti, Pull and Beer, Oysho, Uterqüe, Stradivarius en Bershka.

De groep heeft zijn hoofdkantoor in A Coruña Galicië, Spanje, waar de eerste Zara winkel werd geopend in 1975. Er wordt beweerd, dat Zara twee weken nodig heeft om een nieuw product te ontwikkelen en in de winkels te krijgen.

Zara heeft zich verzet tegen de industrie-brede trend om de fast fashion productie naar lage-loonlanden te verhuizen. Misschien wel de meest ongewone strategie was het zero reclame beleid; het bedrijf investeert liever in de opening van nieuwe winkels.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.