Bijgewerkt: 26 november 2022

Zelfscan bij het Albert Heijn filiaal in Westwijk

Nieuws -> Informatief

Bron: Albert Heijn Westwijk
22-08-2019

De supermarkt Albert Heijn in het Amstelveense winkelcentrum Westwijk gaat zondag 1 september 2019 om 20:00 uur dicht. De winkel ondergaat vervolgens een kleine verbouwing die groot resultaat oplevert. Het assortiment wordt iets uitgebreid. Ook kun je er straks boodschappen doen met zelfscan en daarmee gaat een veel gehoorde wens van klanten in vervulling. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 4 september om 17:00 uur. Supermarktmanager Kees Cats en zijn medewerkers nodigen iedereen van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

De heropening wordt een gezellig feestje. Er zijn tal van leuke acties. Zo maken klanten die boodschappen doen met zelfscan van woensdag 4 tot en met zondag 8 september elke dag kans op 1 minuut gratis winkelen. De hele maand september blijft het extra gezellig bij Albert Heijn Westwijk. Elk week is er een bijzondere activiteit. 'Bijvoorbeeld op zaterdag 28 september 2019. Dan doen we, in het kader van burendag, mee aan ‘de langste tafel van Amstelveen’. We serveren lekkere hapjes en drankjes. Buurtbewoners kunnen gratis aanschuiven' - aldus de supermarktmanager.

Foto Amstelveen
(Foto Albert Heijn/Yasmin Hargreaves - 2019)

Het personeel van het Albert Heijn filiaal in Westwijk op 21 augustus 2019. Supermarktmanager Kees Cats staat er in het midden in een donkere pak


Zelfscan. Klanten kennen het boodschappen doen met de handscanner van andere Albert Heijn-winkels. Kees Cats: 'Ze vinden het een prettig systeem, ook al omdat je aankopen niet meer op de kassaband hoeven. Tijdens het winkelen scan je zelf de producten met de handscanner of je mobiele telefoon. De boodschappen mogen dan meteen al in de tas.' Al geruime tijd vertelden klanten aan Kees Cats dat ze in Westwijk ook graag zelfscan zagen. Door een slimme herinrichting lukt het nu om ruimte te maken voor een groot plein. Daar komen maar liefst 10 zelfscankassa’s. Daar reken je de boodschappen af die met de handscanner of mobiele telefoon zijn gescand of je scant ter plekke. 'Maar als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat ook. Die mogelijkheid blijft uiteraard.'

Door de verbouwing wordt de Albert Heijn Westwijk lekker opgefrist. Klanten vinden er tevens nieuwe producten. Zo kunnen zij bijvoorbeeld zelf verse noten tappen, zo veel of zo weinig als ze nodig hebben. Ook kun je je favoriete snoep in elke gewenste hoeveelheid kiezen. Kees Cats en zijn medewerkers kijken reikhalzend uit naar de opening. 'Kom langs! We zijn benieuwd naar uw reactie.' Albert Heijn aan het Westwijkplein 7 in Amstelveen is elke dag open van 8:00 tot 22:00 uur. De winkel beschikt over gratis parkeergelegenheid.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.