Bijgewerkt: 24 maart 2023

Zeven Kikkertjes in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
26-01-2012

Voor onze kleine theaterbezoekers vanaf 3 jaar oud brengt Koos Wieman op zaterdag 4 februari 2012 om 14.30 uur de voorstelling 'Zeven kikkertjes'. Alle dieren hebben een huisje, alle dieren hebben een verhaal, en alle dieren hebben een liedje.

Met zijn prachtige orgeltje maakt Koos een muzikale reis langs de dieren die hij tegenkomt. Maar als hij een muis tegenkomt is hij even stil. Er is geen liedje voor muizen. Ze hebben alleen een mooi huisje in de prachtige dierentorenflat die Koos voor ze heeft gebouwd.

kikkertjes Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2012)

Koos Wieman met een van zijn kikkers


De betoverende klanken van het zelfgebouwde orgeltje nemen de kinderen mee op een gezellige, vrolijke, muzikale reis. Iedereen mag meezingen. En iedereen mag bij elkaar op bezoek komen, maar passen de varkentjes wel in het muizenhok? En waar zullen we het hondje laten slapen? En krijgt de muis een eigen liedje?

Aanvang voorstelling 14.30 uur. Toegangsprijs is € 8,50. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.