Bijgewerkt: 13 juli 2024

Ziekenhuis Amstelland doet ook mee aan de Boomfeestdag 2023

Nieuws -> Informatief

Bron: Ben Westendorp
10-11-2023

Duurzaamheid ligt dicht bij Gezondheid! Ziekenhuis Amstelland doet ook mee aan de Boomfeestdag op woensdag 15 november 2023. Het is een initiatief van de Stichting Vrienden Ziekenhuis Amstelland, die daarvoor een budget beschikbaar stelt. Samen met de organisatie van het Ziekenhuis worden woensdagmiddag drie berkenbomen geplant die een symbool moeten vormen voor het belang dat het Ziekenhuis stelt in duurzaamheid.

Bestuursvoorzitter Sophia de Rooij: 'Wij zijn intern al heel druk bezig met duurzaamheid en het is fijn dat we daar ook aan de buitenkant van het Ziekenhuis iets mee kunnen doen. Wij omarmen het initiatief van de Stichting Vrienden van harte.'

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2023)

prof. dr. Sophia de Rooij voorzitter Raad van Bestuur bij Ziekenhuis Amstelland

De bomen worden geplant door Sophia de Rooij samen met Floor Gordon (D66) wethouder van Duurzaamheid, Groen en leefomgeving, die ook erg enthousiast is over dit bijzondere initiatief op deze Boomfeestdag. De start van het festijn is om 14.00 uur bij het Ziekenhuis Amstelland. Na afloop kunnen we nog even samen praten onder het genot van een drankje.

Bij de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Amstelland werken wij om patiënten, hun familie en medewerkers een steuntje in de rug te bieden. Als een patiënt in het ziekenhuis ligt, kan hij of zij wel wat steun gebruiken van familie en of vrienden. Daarom zetten wij ons als Stichting Vrienden Ziekenhuis Amstelland in om het ziekenhuisverblijf van patiënten en de zorg voor hen en hun naasten aangenamer te maken. Hiermee ondersteunen wij ook het werk van artsen en verpleegkundigen. Kijk op Stichting Vrienden van Ziekenhuis Amstelland Adres: Ziekenhuis Amstelland Laan van de Helende Meesters 8, 1186 AM AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.