Bijgewerkt: 30 juni 2022

Ziekenhuis Amstelland is genomineerd voor de Beste Werkgever 2013

Nieuws -> Informatief

Bron: Ziekenhuis Amstelland
22-07-2013

Ziekenhuis Amstelland is genomineerd voor de Beste Werkgever 2013 award! Werken bij Ziekenhuis Amstelland is door de medewerkers gewaardeerd met een 8,1. Het ziekenhuis maakt met dit cijfer samen met 49 andere organisaties in de categorie meer dan 1.000 medewerkers kans op de felbegeerde titel ‘Beste Werkgever van Nederland’.

ziekenhuis Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Het Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen


Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de 12de keer door Effectory en Intermediair uitgevoerd om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek hebben 316 organisaties deelgenomen uit zowel bedrijfsleven als overheid. Daarmee is dit het grootste en meest betrouwbare onderzoek van Nederland.

De organisaties zijn verdeeld over 2 categorieën: een categorie met > dan 1000 werknemers (waar Ziekenhuis Amstelland onder valt) en een categorie met minder dan 1000 werknemers. De positie die organisaties op de ranglijst krijgen is gebaseerd op de algemene tevredenheid van de eigen medewerkers.

Op de website van Effectory staat, welke organisaties nog meer in aanmerking komen voor de titel. Op dinsdag 8 oktober 2013 maken Effectory en Intermediair bekend, wie zich de Beste Werkgever van Nederland mag noemen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.