Bijgewerkt: 9 december 2022

Ziekenhuis Amstelland start in Gezondheidscentrum Waterlinie

Nieuws -> Uithoorn

Bron: ZHA
08-08-2011

Uithoorn - Op vrijdag 5 augustus 2011 ontving gynaecoloog Charlotte Renes de eerste patiënt van Ziekenhuis Amstelland in Gezondheidscentrum Waterlinie in Uithoorn. Hiermee is de Polikliniek Gynaecologie officieel van start gegaan in het gezondheidscentrum. De andere specialisten die gaan poli draaien in Uithoorn, volgen gefaseerd in de maanden augustus en september.

Sinds de oplevering van het gezondheidscentrum begin mei is op de eerste verdieping van het gebouw hard gewerkt de benodigde apparatuur en inrichting van de poliklinieken van Ziekenhuis Amstelland gereed te maken. De komende twee maanden zullen gefaseerd verschillende specialisten starten met een spreekuur in Uithoorn.

Daarnaast kunnen patiënten vanaf september ook voor röntgenfoto’s en echografisch onderzoek terecht op de afdeling Radiologie in Gezondheidscentrum Waterlinie. Het gehele gezondheidscentrum wordt nog officieel geopend op 27 september 2011 (alleen voor genodigden). Op 1 oktober 2011 vindt er een open dag plaats voor alle geïnteresseerden.

Waterlinie Amstelveen
(Foto ZHA - 2011)

De heer Hans Broertjes (l) (lid Raad van Bestuur Ziekenhuis Amstelland en gynaecoloog Charlotte Renes (r) ontvangt haar eerste patiënt, mevrouw Bauwens (tweede van rechts) en assistente van de Polikliniek Gynaecologie Ellen Korthout (tweede van links) met een bos bloemen om de start van het eerste consult in Gezondheidscentrum Uithoorn symbolisch te vieren


Afspraak maken

Patiënten die de voorkeur hebben voor een afspraak in Uithoorn kunnen op de gebruikelijke wijze (telefonisch) een afspraak maken via het telefoonnummer van de polikliniek van Ziekenhuis Amstelland. Bij het maken van de afspraak moet worden aangegeven, dat de patiënt graag naar de vestiging in Uithoorn wil.

Gezondheidscentrum Waterlinie

Gezondheidscentrum Waterlinie biedt de bewoners in de regio Amstelland een uitgebreide keuze aan zorgverleners onder één dak. Naast 10 huisartsenpraktijken en diverse specialisten uit Ziekenhuis Amstelland, kunt u in Gezondheidscentrum Waterlinie terecht voor röntgenonderzoek, laboratoriumonderzoek, de apotheek, verloskundige zorg, de diëtetiek, logopedie, fysiotherapie, opticien, Beter Horen, verslavingszorg, Jeugdriagg, GGZ en GGD (jeugdgezondheidszorg). Meer informatie kunt u vinden op de website www.waterlinie.nu.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.