Bijgewerkt: 17 januari 2022

Zomerborrel 2013 van de Ondernemersvereniging Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
15-07-2013

Gezellig en sfeervol zakelijk netwerken

Op donderdag 18 juli 2013 is het weer tijd voor de OA Zomerborrel. Ondanks, dat de vakanties in deze regio reeds zijn begonnen bezoeken 60 ondernemers deze netwerkborrel met zomerse BBQ op het terras van Golfcentrum Amsteldijk

golf Amstelveen
(Foto Ondernemersvereniging Amstelveen - 2013)

Het Golfcentrum Amsteldijk


Voorafgaand aan de bijeenkomst kunnen de leden van de OA 9 holes spelen tegen een speciaal tarief. Vanaf 17.00 uur worden ‘nieuwkomers’ tijdens een introductiebijeenkomst geïnformeerd over de gang van zaken binnen de vereniging.

Daarna worden deze ondernemers, die voor het eerst een bijeenkomst van de Ondernemersvereniging Amstelveen bezoeken, gekoppeld aan een zogenaamde mentor, een ervaren lid die ze aan andere leden voorstelt. Het mentorschap wordt zeer gewaardeerd, doordat men op een ontspannen manier de ondernemers binnen het netwerk leert kennen.  Bent u ondernemer en wilt u ook een keer ‘sfeerproeven’ bij de Ondernemersvereniging Amstelveen, stuur dan een e-mail aan info@oa-amstelveen.nl. Meer informatie vindt u via www.oa-amstelveen.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.