Bijgewerkt: 18 mei 2024

Zomerfeest 2011 op Speelboerderij Elsenhove

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
21-06-2011

Zondag 3 juli 2011 opent Speelboerderij Elsenhove vanaf 13.00 uur de poorten voor het Zomerfeest. Kinderen kunnen deelnemen aan ballonscheren, kikkerbeet, spiegelschrijven, vissen of aan het lekkere spelletje snoep-memory. Ook kunnen zij zich laten schminken of zich uitleven op het springkussen.

Er zijn kraampjes waar informatie wordt gegeven en lekkernijen en cadeautjes worden verkocht.

klompen Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

De klompenrek op Elsenhove


Omdat de speelboerderij dit jaar 35 jaar bestaat is tijdens het lentefeest Jasper Muis geïntroduceerd, een verhalenmap over Jasper Muis, die avonturen beleeft op de boerderij. Daarbij hoort een leuke Jasper Muis knuffel. Daarnaast is er een leuke Jasper Muis speurtocht gemaakt, waarmee leuke prijzen zijn te winnen!

Bij het theehuis In den Pappot speelt de "huisband" gezellige muziek en wordt overheerlijke boterkoek gebakken. De boerderij ligt aan de Bankrasweg 1 in Amstelveen en is op zondag geopend tot 17.00 uur, de activiteiten duren tot 16.00 uur. Voor meer informatie www.elsenhove.nl

Gratis natuuractiviteit

Op zondag 26 juni 2011 is er een gratis natuuractiviteit voor kinderen op Speelboerderij Elsenhove, Bankrasweg 1, in Amstelveen. Kinderen kunnen tussen 14.30 en 16.00 uur samen insecten komen zoeken. Ook kunnen ze een insectenhuisje maken. Er is plaats voor maximaal 100 kinderen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.