Bijgewerkt: 7 december 2022

Zomerfeest 2017 in Bovenkerk

Nieuws -> Informatief

Bron: Astrid van Ballegoy
15-06-2017

Op zaterdag 15 juli 2017 heeft Bovenkerk in Amstelveen haar eigen 'Day at the park-festival'. In het Urbanuspark vindt dan voor de derde keer het Zomerfeest plaats. Jong en oud viert met elkaar de zomer onder het genot van muziek, een hapje en een drankje. Het programma start om 15:00 uur en eindigt om 23:00 uur. Het zomerfeest is mede mogelijk gemaakt door het Noorddamcentrum.

Markt en lekker eten en drinken. In het park is een markt / braderie en de bezoekers kunnen genieten van dans- en muziekoptredens. Ook aan eten en drinken is gedacht. Men kan terecht bij verschillende ‘rollende keukens’ voor heerlijke hapjes. Voor elk wat wils. En uiteraard is er een buitenbar. Voor ijsliefhebbers komt de Bovenkerkse ijscoman Lex Koot langs met zijn ijskar en zoetekauwen kunnen taarten proeven bij de ‘Heel Bovenkerk Bakt-wedstrijd’.

Kraam huren op de braderie. Iedereen kan op 15 juli een kraam huren op de Bovenkerkse braderie. Bedrijven, maar ook particulieren zijn welkom. De kosten bedragen 20 euro per kraam. E-mail voor meer informatie naar: onsbovenkerk@gmail.com

Foto Amstelveen
(Foto J. Folkers - 2016)

Bovenkerk bakt


Heel Bovenkerk bakt. Net als vorig jaar wordt er tijdens het Zomerfeest ook ‘Heel Bovenkerk Bakt’ georganiseerd. Dit jaar zijn er vier categorieën:

Appeltaart/notentaart etc.

Zoete taart

Hartige taart

Taarten gebakken door kinderen

Aanmelden bakwedstrijd. Amateurbakkers die mee willen doen, kunnen zich aanmelden bij Lex Koot (lex.koot@ziggo.nl). Deelnemers kunnen 15 juli hun baksel tussen 13:30 uur en 14:00 uur aanleveren in de tent in het Urbanuspark. Jury Banketbakkerij Arnold Cornelis. Een zeer deskundige jury van Banketbakkerij Arnold Cornelis (Van der Hooplaan 151A in Amstelveen) beoordeelt al het lekkers. Aan het eind van de middag, rond de klok van 18:00 uur, wordt bekend gemaakt wie zich dit jaar de winnaar van ‘Heel Bovenkerk Bakt’ mag noemen.

Programma Zomerfeest Bovenkerk:

•          13:30 - 14:00 uur: deelnemers Heel Bovenkerk Bakt kunnen hun taart

            inleveren in de tent in het Urbanuspark

•          15:00 uur: start zomerfeest en braderie

•          18:00 uur: prijsuitreiking Heel Bovenkerk Bakt

•          23:00 uur: einde Zomerfeest Bovenkerk

Volg voor meer informatie over Zomerfeest Bovenkerk de berichtgeving op Facebook en/of Twitter (@Bovenkerk_feest).Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.