Bijgewerkt: 27 maart 2023

Zomerfeest 2019 in Bovenkerk

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Astrid van Ballegoy
11-06-2019

Zaterdag 6 juli 2019 is voor de 5de keer zomerfeest in Bovenkerk. Het jaarlijkse zomerfeest in Bovenkerk is inmiddels een mooie, zonnige traditie. Dit gezellige buurtfeest vindt alweer voor de 5de keer plaats. In het Urbanuspark viert jong en oud dan met elkaar de zomer onder het genot van muziek en een hapje en een drankje. Ook dit jaar is er de braderie en iedereen kan meedoen aan de taartenbakwedstrijd Heel Bovenkerk Bakt. Het programma start om 15:00 uur en eindigt om 20:00 uur.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Het 4de Zomerfeest Bovenkerk in het Urbanuspark op 14 juli 2018


Feest voor jong en oud. Tijdens deze jubileumeditie zorgt het team van vrijwilligers voor een afwisselend programma. Er komen diverse bands optreden. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten en er is een springkussen. Net als vorig jaar zijn er mooie prijzen te winnen bij het Rad van Fortuin. Ook aan eten en drinken is gedacht. Van saté en hamburgers tot biologische patat. Uiteraard is er een buitenbar en voor ijsliefhebbers komt de Bovenkerkse ijscoman Lex Koot langs met zijn ijskar. Echte zoetekauwen kunnen taarten proeven bij de Heel Bovenkerk Bakt-tent.

Kraam huren op de braderie. Iedereen kan een kraam huren op de Bovenkerkse braderie. Bedrijven, maar ook particulieren zijn welkom. De kosten bedragen € 20,00 per kraam. Mail voor meer informatie naar: lex.koot@ziggo.nl .

Aanmelden bakwedstrijd. Amateurbakkers die willen meedoen aan Heel Bovenkerk Bakt, kunnen zich aanmelden bij Lex Koot (lex.koot@ziggo.nl ). Deelnemers kunnen 6 juli hun baksel tussen 13:30 uur en 14:00 uur aanleveren in de tent in het Urbanuspark. De deskundige jury van Banketbakkerij Arnold Cornelis (Van der Hooplaan 151A in Amstelveen) beoordeelt al het lekkers. Aan het eind van de middag, rond de klok van 18:00 uur, wordt bekend gemaakt wie zich dit jaar de winnaar van ‘Heel Bovenkerk Bakt’ mag noemen en met de beker naar huis gaat.

Programma Zomerfeest Bovenkerk:

-13:30 - 14:00 uur: deelnemers Heel Bovenkerk Bakt kunnen hun taart inleveren in de tent in het Urbanuspark

-15:00 uur: start zomerfeest en braderie

-18:00 uur: prijsuitreiking Heel Bovenkerk Bakt

-20:00 uur: einde Zomerfeest Bovenkerk

Volg voor meer informatie over Zomerfeest Bovenkerk de berichtgeving op Facebook en/of Twitter (@Bovenkerk_feest.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.