Bijgewerkt: 3 december 2021

Zomerschool 2012 van Cardanus in een uur uitverkocht!

Nieuws -> Cardanus

Bron: Stichting Cardanus
27-06-2012

Uit een enquête onder oud deelnemers bleek, dat er ook dit jaar grote belangstelling was voor een Zomerschool. Op de inschrijfdag ,die op 19 juni 2012 plaatsvond, waren de beschikbare plaatsen in een uur uitverkocht. Daarom werd voor de "laatkomers" een alternatief bedacht, ook deze optie zat snel vol. Er staan mensen op een wachtlijst voor de volledige zomerschool.

zomerschool Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2012)

De Zomerschool 2012 van Cardanus in een uur uitverkocht


Dit jaar heeft de Zomerschool een omslag gemaakt naar Welzijn Nieuwe Stijl. Met ondersteuning van Stichting Cardanus hebben vrijwilligers het initiatief genomen voor de organisatie. Het is fantastisch, dat we allemaal bekende gezichten zagen, van mensen,die de  voorgaande jaren ook meegingen en natuurlijk verwelkomen we ook de nieuwe deelnemers! Deze zomer gaan we met 45 deelnemers op stap.

De Zomerschool blijkt elk jaar een succes, omdat er in Amstelveen mensen zijn die behoefte hebben om in de zomervakantieperiode samen met anderen op stap te gaan. De vrijwilligers zijn verheugd, dat ze ook dit jaar weer zoveel mensen blij kunnen maken, en betreuren het, dat er ook mensen zijn, waar ze nee tegen moesten zeggen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS