Bijgewerkt: 8 augustus 2022

Zondag 17 maart is er weer CAMA KIDS

Nieuws -> Kerk

Bron: CAMA gemeente
09-03-2013

Zondag 17 maart 2013 is er weer CAMA KIDS. Een speciale kinderdienst van 10.30 tot ca. 11.30 uur in de aula van het Keizer Karel College, Elegast 5 te Amstelveen. Iedereen is welkom, maar CAMA KIDS is er in de eerste plaats voor de kinderen.

Ook ouders, familieleden en kennissen, kortom iedereen die dit spektakel wil meemaken, is op deze ochtend van harte welkom. Deze CAMA KIDS heeft als titel: “Wie staat er voor de deur?”. Jezus, klopt aan de deur om samen met jou te zijn, maar doe jij open?     

deur Amstelveen
(Bron CAMA - 2013)

De flyer voor CAMA KIDS zondag 17 maart 2013


Postbode Pieta Post heeft een brief voor alle bewoners van het dorp. De zoon van de koning wil bij de inwoners van het dorp zijn verjaardag komen vieren. De bewoners van het dorp zijn eerst in verwarring over de brief. Is de brief wel echt of is het nepbrief?

Zal de prins wel echt komen? Of kunnen de bewoners van het dorp maar beter hun voordeur dichthouden? Sommige bewoners gaan aan de slag om er een feest van te maken, maar anderen vinden het onzin. Dan komt de volgende dag, de verjaardag van de prins. De prins komt het dorp binnen. Zullen de inwoners van het dorp de voordeuren van hun huizen opendoen als de prins aanbelt en samen een feestje bouwen om zijn verjaardag te vieren???

CAMA Kids is een initiatief van de CAMA Gemeente Amstelveen. CAMA Kids houdt eens in de ongeveer drie maanden op zondag om 10.30 uur een kinderbijeenkomst in de aula van het Keizer Karel College en organiseert elk jaar op de avond van 24 december een kinder-kerstfeest. De kinderdienst begint om 10.30 uur, maar vanaf 10.00 uur is iedereen van harte welkom. Meer informatie over CAMA Kids is te vinden op www.cama-amstelveen.nl.  Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.