Bijgewerkt: 9 december 2022

Zorg en Zekerheid winkel geopend in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Zorg en Zekerheid / Amstelveenweb
26-01-2011

Op woensdagmiddag 26 januari 2011 opende wethouder van Volksgezondheid, wethouder Jan-Willem Groot en Hennie Limberger, lid Raad van Bestuur van Zorg en Zekerheid officieel de nieuwe verzekeringswinkel aan de Rembrandtweg 97.

zekerheid Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

De feestelijk versierde winkel van Zorg en Zekerheid aan de Rembrandtweg 97


Ter ere van deze opening organiseerde de zorgverzekeraar een sportief en gezellig spektakel in en rond de nieuwe winkel. Na twee maanden van intensief verbouwen zette Zorg en Zekerheid voor haar klanten op feestelijke wijze haar winkeldeuren open van het nieuwe pand. De winkel aan de Rembrandtweg 97 is in eigentijdse stijl volledig uitgerust om de inwoners van Amstelveen en omgeving te ontvangen.

zekerheid Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Een drumband werd ook ingehuurd om zeker te zijn, dat iedereen in de buurt wakker wordt


Eerder ondergingen de winkels in Katwijk, Lisse, Hoofddorp en Leiden een metamorfose en verhuisde Zorg en Zekerheid in Alphen aan den Rijn naar een nieuwe locatie aan de Rembrandtweg 97.

zekerheid Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

De Amstelvener Hennie Limberger, lid Raad van Bestuur van Zorg en Zekerheid tijdens zijn welkomstoespraak


Hennie Limberger licht toe: ‘Met onze winkel passen we in het huidige, moderne stadsbeeld van Amstelveen. Als regionale zorgverzekeraar zetten we graag onze deur wagenwijd open voor iedereen die een advies op maat wil over zorg, zorgverzekeringen en gezondheid. Daarnaast bieden we bezoekers extra voordelen en gezonde producten aan.’

zekerheid Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Vlnr.: Mevrouw Warning voorzitter raad van commissarissen Zorg en Zekerheid, makelaars Edwin en Jan Brockhoff en gemeentesecretaris Rein Schurink hebben de opening ook bijgewoond


Zorg en Zekerheid ondersteunt sportieve initiatieven in de regio. Ton van Houten bestuursvoorzitter van regionale zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid: 'Door de sponsoring van sportieve evenementen stimuleren we mensen meer te bewegen en gezond te leven. Inmiddels is in Leiden welbekend, dat Zorg en Zekerheid hoofdsponsor is van Zorg en Zekerheid Basketball en ook bijvoorbeeld het Zorg en Zekerheid Circuit ondersteunt.

zekerheid Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Wethouder economische zaken Jan-Willem Groot tijdens zijn toespraak


Vanuit dat perspectief hebben we ook vanmiddag geheel in het teken van sport en spel staan. De winkelopening is een goede aanleiding om ook mensen actief uit te nodigen te bewegen en te sporten.'

zekerheid Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Wethouder Groot werd gevraagd om een basketbal in de basket te werpen om de zorgwinkel te openen. Na de vierde poging lukte het uiteindelijk!


Later in de middag konden in sporthal Westend alle kinderen in Amstelveen meedoen aan een basketballclinic met top-basketballers. Bovendien maakten lokale sportclubs kans op een eenmalig sportsponsorbedrag door mee te doen met een sportieve en gezonde sleutelactie. De verzekeringswinkel aan de Rembrandtweg 97 is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.