Bijgewerkt: 19 mei 2024

Alp de Veenen Boutique Hotel - 2013

Foto's -> Gebouwen -> Hotels

Alp de Veenen Boutique Hotel
Bron: Familie Alp

Alp De Veenen Boutique Hotel

In 2013 nam de familie Alp het hotel over. Zij schrijven op hun website het volgende:

Welkom bij 'Alp de Veenen Hotel'
Op slechts 15 minuten afstand van het bruisende Amsterdamse centrum en Schiphol Airport, biedt Hotel Restaurant Alp De Veenen in alle rust een vriendelijk en comfortabel verblijf. Sfeervol gelegen aan de gracht bij de oude stadskern van Amstelveen geniet u van een aangename dimensie voor iedereen die de drukte van de Randstad bij aankomst graag achter zich wil laten.

Ons familiehotel ademt een lange traditie van gastvrijheid. De familie Alp heet u graag persoonlijk welkom en zal het u aan niets ontbreken. Kies ervoor om er even helemaal uit te zijn: letterlijk om de hoek bevinden zich prachtige musea, chique shoppingcentra en een sfeervolle dorpskern. Of logeer bij ons omdat u zakelijk in of om Amsterdam moet zijn en binnen een half uurtje ook Den Haag of Utrecht wil kunnen bereiken.

Alp de Veenen Amstelveen
Bron: Familie Alp

Het gezellige terras


Alp de Veenen Amstelveen
Bron: Familie Alp

Een heerlijk ontbijt

Alp de Veenen Amstelveen
Bron: Familie Alp

Eén van de slaapkamers

De 25 kamers zijn voorzien van alle gemakken die uw verblijf tot een klein feestje maken. Vanzelfsprekend beschikken we over alle moderne faciliteiten zoals WIFI en internet. In het restaurant zorgt onze huiskok Michel Tulp voor eerlijke gerechten zonder poespas. Maar het mooiste dat wij u te bieden hebben is de menselijke warmte van onze persoonlijke gastvrijheid.

Graag tot ziens, Familie Alp

Adres
Alp de Veenen - Hotel/Restaurant
Ouderkerkerlaan 19
1185 AC Amstelveen
Geschiedenis
Hostellerie de Veenen werd gerund door de gastvrouw Maryse Verwoest en gastheer Remko Udo en lag op een rustige locatie dichtbij Schiphol en vlakbij het centrum van Amstelveen. Het beschikte over 25 kamers met wisselende prijzen. Alle kamers waren voorzien van douche, toilet, haardroger, (pay-)tv, ADSL-aansluiting, telefoon, minibar en de mogelijkheid om thee te zetten. In de Hostellerie hadden de meeste kamers een bad.

Hotel de Veenen
(Foto Amstelveenweb.com - 2004)

Het voormalige Hostellerie de Veenen


Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebouwen