Bijgewerkt: 12 april 2024

de Pantry - 2015

Foto's -> Gebouwen -> Restaurants en Catering

de Pantry
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Yvette van den Heuvel in 2011 voor haar kookstudio 'De Pantry' in de Dorpsstraat van Amstelveen

Voor alles wat met eten en drinken te maken heeft!
Kookworkshops
Kinderfeestjes
Teenerdiner
Kinderkooklessen
High Tea
High Wine
Het Familiediner
Borrel met hapjes
Indisch buffet

In de culinaire Dorpsstraat in het oude dorp van Amstelveen, ligt de gezellige Kookstudio ?De Pantry?. De Pantry verzorgt kookworkshops voor teamuitjes, vrijgezellenfeesten, verjaardagen en gewoon 'zomaar voor een gezellige avond met vrienden of familie' of een borrel met heerlijke hapjes. Voor de kinderen worden 'kookfeestjes' georganiseerd en op woensdagmiddag echte kooklessen!!!!! De Pantry staat ook bekend om haar eigen beroemde broodje Rendang.

Foto Amstelveen
(Bron De Pantry - 2020)

Kookstudio De Pantry aan de Dorpsstraat 51 in Amstelveen

Kinderkookfeestje in coronatijd
Aangezien de scholen weer zijn begonnen gaat Kookstudio De Pantry langzaam beginnen met de kinderkookfeestjes. Vanaf 1 juni 2020 mogen daarom ook wij kleine groepen ontvangen voor de workshops. Hierover volgt later meer informatie, maar mochten er vragen zijn is e-mailen info@depantry.nl of bellen 06-29012439 altijd mogelijk!
Vanaf zaterdag 30 mei 2020 nemen wij weer reserveringen aan voor onze gezellige kinderfeestjes. Onderstaande maatregelen zullen belangrijk zijn om het allemaal zo veilig mogelijk te houden voor ons, ouders en kinderen. Ouders kunnen de kinderen bij de deur afleveren, want helaas is binnenkomen niet mogelijk door de 1.5 meter regeling. De kinderen gaan meteen de handen wassen en krijgen alvast het schort aan. Daarna kunnen ze aan tafel de koksmuts gaan versieren. De ouders van de jarige mogen blijven en aan de stamtafel plaats nemen. Wij zullen tijdens het uitleggen een mondkapje en handschoenen dragen en ontsmetten alles goed, voor, tijdens en natuurlijk na het feestje. Tijdens het feestjes kunnen de kinderen ook zo vaak als nodig de handen wassen en ontsmetten Verder gaan wij er van uit dat iedereen die komt gezond is en geen klachten heeft, zoals wij dat voor onszelf ook in acht nemen.

Foto Amstelveen
(Bron De Pantry - 2020)

Het interieur van De Pantry in het Oude Dorp van Amstelveen

Bij het ophalen van de kinderen geldt hetzelfde in omgekeerde volgorde als bij binnenkomst. Wij dragen de kinderen bij de deur weer over aan de ouders of degenen die hen ophalen. Mochten er nog vragen, of onduidelijkheden zijn dan horen wij het graag. Dus… hopelijk tot zeer snel, want wij kunnen niet wachten om onze leuke feestjes weer te laten plaatsvinden en de kinderen weer te ontvangen!
Kijk op de Facebook pagina www.facebook.com/kookstudiodepantry/ en de website voor meer informatie over de Pantry.
U kunt ook mailen of bellen: info@depantry.nl, mobiel: 06-29012439
Adres: Kookstudio 'de Pantry', Dorpsstaat 51, 1182 JB Amstelveen

Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebouwen