Bijgewerkt: 12 april 2024

Du Monde Bar & Kitchen - 2020

Foto's -> Gebouwen -> Restaurants en Catering

Du Monde Bar & Kitchen
(Foto Amstelveenweb.com - 2020)

Du Monde Bar & Kitchen

De horecazaak in het Oude Dorp Grand Café ’t Oude Dorp veranderde haar naam in het vierde kwartaal van 2020 naar Du Monde Bar & Kitchen. De eigenaar Rob du Monde wilde het café een nieuwe impuls geven. Du Monde was jaren lang een restaurant op de hoek van het Stadsplein

Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2007)

Du Monde voorheen aan het Stadsplein


Het kwam eigenlijk door Ab en Ina, Rob's ouders. Die hebben in 1975 Café Restaurant de Karseboom overgenomen en het verbouwd tot Hotel-Restaurant Abina. Rob hielp daar vaak en zodoende was hij al vroeg bekend met het horecawezen. In 1998 begon hij zijn eigen zaak aan het Stadsplein en in 2014 stapte hij over naar het Oude Dorp. Daar opende hij het Grand Café ’t Oude Dorp, nu dus heringericht, nieuwe menukaart en met een andere naam.

Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2003)

Hotel-Restaurant Abina aan de Amsterdamseweg 193, hoek Karselaan
Grand Café ’t Oude Dorp was een ouderwets gezellig Grand Café tegenover het Raadhuis in ’t Oude Dorp van Amstelveen. Het Grand Café beschikte over een zaalruimte welke van alle gemakken is voorzien en hierdoor geschikt was voor bijvoorbeeld jubilea, (bedrijfs)borrels, feestjes, vergaderingen of een trouwerij.

Amstelveen
(Amstelveenweb.com)

't Grand Café in de avond


Oude Dorp
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

't Grand Café


Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebouwen