Bijgewerkt: 3 december 2021

Hudson's Bay toekomstige pand - 2016

Foto's -> Gebouwen -> Winkels

Hudson's Bay toekomstige pand
(Bron Rijnboutt Architecten - 2016)

Op de foto is het nieuwe moderne ontwerp (artist impression) van Frederik Vermeesch van Rijnboutt Architecten te zien van het gebouw van het Hudson's Bay warenhuis in Amstelveen

Hudson's Bay Company (HBC) kondigde op 28 september 2016 aan, dat ze huurovereenkomsten heeft getekend voor twee nieuwe locaties, Amstelveen en Almere. Dit in aanvulling op de eerder aangekondigde elf locaties. In totaal beslaan de contracten 172.400 m² en bestaan ze uit 12 Hudson’s Bay winkels en een Saks OFF 5TH winkel.

Zoals HBC eerder bekendmaakte, is de onderneming voornemens de Nederlandse markt te betreden en er de komende twee jaar tot 20 nieuwe warenhuizen te openen. HBC zal bij deze uitbreiding naar de Nederlandse Markt gebruik maken van haar bestaande Europese infrastructuur en twee nieuwe winkelformules introduceren.


(Bron Rijnboutt Architecten - 2016)

Het nieuwe moderne ontwerp (artist impression) van Frederik Vermeesch van Rijnboutt Architecten van het gebouw van Hudson's Bay warenhuis in Amstelveen gezien vanaf de Meander


Amstelveen, Buitenplein 101. Het “Stadshart” van Amstelveen, dat meerdere malen verkozen is tot het beste winkelcentrum van Nederland, heet de Hudson’s Bay van 20.600 m² van harte welkom aan de oostkant van het winkelcentrum. Hudson’s Bay en a.s.r. gaan het bestaande gebouw, in nauwe samenwerking met de gemeente Amstelveen en andere belangengroepen volledig aanpassen. Rijnboutt tekende voor het ontwerp van het warenhuis in Amstelveen.

Edwin van de Woestijne van a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer: “Na Amersfoort, Haarlem en Leiden heet ik Hudson’s Bay van harte welkom in ons prachtige pand in Amstelveen. We zijn blij met de komst van het vernieuwende concept van HBC en zien er naar uit om samen met hen het winkelplezier in Amstelveen te vergroten. Het besluit van HBC om nog een langjarige samenwerking met a.s.r. aan te gaan, geeft aan dat we op de juiste locaties zitten en een sterke vastgoedpartner in retail zijn.”

Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebouwen

Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS