Bijgewerkt: 3 december 2021

Jumbo in KingsAlmarkt - 2016

Foto's -> Gebouwen -> Winkels

Jumbo in KingsAlmarkt
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

De Kingsalmarkt in Amstelveen op 7 maart 2013

Jumbo Supermarkten opent de deuren van een nieuwe winkel aan de Rembrandtweg in Amstelveen. Het is de tweede Jumbo winkel in Amstelveen. Inwoners van de Amstelveen en omgeving kunnen vanaf woensdag 30 november 2016 profiteren van de unieke formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Ondernemer Cartouche Veenbrink is trots op de nieuwe winkel: “Ik kijk er naar uit om de deuren te openen. De nieuwe winkel wordt prachtig en ik wil iedereen dan ook van harte uitnodigen om op woensdag 30 november 2016 een kijkje te komen nemen. Samen met mijn team kijk ik er naar uit om klanten te inspireren en hen te laten ervaren wat de unieke Jumbo formule inhoudt: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service.” In totaal biedt de winkel ruim 630 m² meter winkelplezier.”

Meer dan 100% tevreden
Frits van Eerd, algemeen directeur Jumbo Supermarkten kijkt er naar uit om nog meer inwoners van Amstelveen en omgeving de unieke Jumbo formule te laten ervaren: “Wij zijn trots op de nieuwe winkel en doen er alles aan om inwoners van Amstelveen en omgeving iedere dag 100% tevreden te stellen. Dat doen we door ervoor te zorgen, dat je bij ons alles kunt vinden wat je nodig hebt, tegen de laagste prijs en met de beste service. Wij zijn de enige supermarktketen in Nederland die deze elementen combineert. Niet voor niets is Jumbo door Gfk deze zomer alweer voor de 16de keer uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland.” Jumbo garandeert deze formule door de 7 Zekerheden. Dit zijn 7 garanties waarbij de wensen van de klant centraal worden gesteld. Zo garandeert Jumbo de laagste prijs. Als de klant een product ergens anders goedkoper vindt, wordt de prijs aangepast. Als dank krijgt de klant het product gratis mee. Om deze garanties te waarborgen, volgen alle medewerkers van Jumbo een 7 Zekerheden training.

Nieuwe medewerkers.
Jumbo Veenbrink is op zoek naar nieuwe medewerkers voor de winkel. De wervingscampagne gaat nu van start. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Vlnr.: Jan-Willem Groot (CDA) wethouder Economische Zaken, Cartouche Veenbrink, eigenaar van de Kingsalmarkt met het SSK Super Supermarkt Keurmerk certificaat en de heer Harrie ten Have (voorzitter Vakcentrum) poseren voor de foto op 7 maart 2013


Kingsalmarkt?
De Kingsalmarkt is een bijzonder familiebedrijf in Amstelveen. Sinds 1 juni 2008 staat de derde generatie van de familie Veenbrink aan het roer van de Kingsalmarkt. De Kingsalmarkt is in 1963 door opa van Cartouche Veenbrink opgericht in de toenmalige Nieuwer-Amstel. In 1984 hebben zijn twee ooms, Cees en Herman en zijn vader Tony de leiding in de supermarkt overgenomen. In 1985 ging Cartouche in de Kingsalmarkt werken en in 2008 heeft hij de leiding overgenomen. Zijn ooms en vader zijn inmiddels op een leeftijd aangekomen, dat het tijd werd om het stokje over te geven. In de loop der jaren hebben ze diverse grote prijzen gewonnen, waaronder diepvrieswinkel van het jaar (1984) en beste winkel van Nederland (2000). In 2010 zaten ze bij de laatste 15 in de buurtsupermarkt van het jaar verkiezing en in maart 2013 kreeg het team van de Kingsalmarkt het felbegeerde Super Supermarkt Keurmerk en ze mochten het nog twee jaar lang houden. www.jumbo.com
De nieuwe Jumbo winkel aan de Rembrandtweg in Amstelveen opende op woensdag 30 november 2016 haar deuren. Jumbo liet dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbij gaan. Inwoners van Amstelveen en omgeving waren dan ook van harte uitgenodigd voor de feestelijke opening om 09.00 uur. De eerste 150 klanten werden verwelkomd met een mooie bos bloemen. Bovendien kregen alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen deden een ambachtelijke appeltaart mee naar huis.

Na ruim 50 jaar Kingsalmarkt stapt familiebedrijf Veenbrink uit Amstelveen over naar de Jumbo formule. Ondernemer Cartouche Veenbrink is trots op de winkel: “Samen met mijn team heb ik erg uitgekeken om kennis te mogen maken met de Jumbo formule. In de nieuwe winkel bieden we klanten nog meer winkelplezier.”

Nieuw: verse sushi en pizza’s
Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment voor de laagste prijs. Voor de liefhebbers is er verse sushi verkrijgbaar en Jumbo medewerkers bereiden verse pizza’s die klanten thuis kunnen afbakken. Op het versplein biedt Jumbo een grote variatie aan dagverse producten zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. De slagerij is voorzien van een grill-afdeling voor vers gegrild vlees. Daarnaast beschikt de winkel over zelfscan kassa’s.

Foto Amstelveen
(Bron Jumbo - 2016)

Ondernemer Cartouche Veenbrink en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel


Pick Up Point
Ook is de winkel uitgerust met een Pick Up Point. Via de website Jumbo.comkunnen klanten hun boodschappen bestellen en deze vervolgens ophalen bij de speciale balie in de winkel. Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16.00 uur ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12.00 uur besteld zijn. Bij het ophalen van de bestelling kan enkel met pin worden betaald.

Service: een stapje verder
Frits van Eerd, algemeen directeur Jumbo Supermarkten, was persoonlijk aanwezig bij de heropening: “Door deze vernieuwing kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Onze service gaat altijd net een stapje verder, waarbij we streven naar 100% klanttevredenheid door middel van de unieke Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Dit kunnen we alleen waarmaken met de hulp en inzet van onze medewerkers.”

Vertrouwde gezichten
In de nieuwe winkel worden klanten verwelkomd door vertrouwde gezichten. Daarnaast is het team uitgebreid met een aantal nieuwe collega’s.

Over Jumbo Supermarkten
Jumbo telt momenteel zo’n 580 winkels, waaronder drie Foodmarkten. Ook zijn er ruim 275 Pick Up Points, waar klanten hun online bestellingen kunnen ophalen en bezorgt de supermarktketen boodschappen aan huis. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo onlangs voor de 16de keer door GfK uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland. Door de overname van Super de Boer in 2009 en van C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van het land.


Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebouwen

Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS