Bijgewerkt: 12 april 2024

Spoon Culinair Centrum - 2017

Foto's -> Gebouwen -> Restaurants van voorheen

Spoon Culinair Centrum
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Spoon Culinair Centrum in de Johannes Kapel

Het gebouw is van 1928 en een ontwerp van architect Ingwersen. Het gebouw ontleent haar naam aan de apostel Johannes, een evangelist die behoorde tot de vertrouwelingen van Jezus. Tot 2015 was het gebouw in gebruik als kerk van de Evangelische Lutherse gemeente. De Johnannes Kapel is een monument met een kerkgeschiedenis. In 2016 werd het gebouw verkocht aan Sascha Tulp, eigenaar van Anti-Models en Holy Productions. Zij heeft het gebouw en de zijgebouwen flink laten renoveren. Het middendeel, de Kapel zelf, wordt anno 2017 gebruikt door Ingeborg Merkx voor haar Spoon Culinair Centrum. In de brochure staat onder meer:
Culinair: Van netwerk of verjaardag lunches, walking dinners, fingerfood parties tot wijn-spijsproeverijen. Perfect verzorgde feesten en huwelijksrecepties. Een ruime keuzemogelijkheid.
Cultureel: Een inspirerende locatie voor het bijwonen en/of organiseren van concerten. Het geven van lezingen en workshops.
Evenementen: Bedrijfs teambuiling sessie, het geven van productpresentaties, vergaderingen of relatiedag met dagvoorzitter.

Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebouwen