Bijgewerkt: 7 februari 2023

20ste Amateurkunst Tentoonstelling in Amstelveen

Nieuws -> Cultuur

Bron: Kunstuitleen Amstelveen
08-06-2016

Van zondag 26 juni tot en met zaterdag 16 juli 2016 exposeren Amstelveense amateurkunstenaars hun werk in de nieuwe locatie van de Kunstuitleen Amstelveen aan het Stadsplein 97. Heleen van Ketwich Verschuur, directeur van Museum Jan van der Togt, verricht op zondag 26 juni, tijdens het Stadspleinfestival, om 13.00 uur de officiële opening.

Net als de afgelopen jaren is het getoonde werk zeer divers. Naast veel schilderijen zijn er ook foto’s, tekeningen, keramiek, bronzen en stenen beelden en zelfs ook tassen te zien. Op de laatste dag (zaterdag 16 juli) worden om 15.00 uur de twee publieksprijzen uitgereikt ter waarde van € 250,-.

Foto Amstelveen
(Bron Kunstuitleen Amstelveenweb.com - 2016)

De flyer van de 20ste Amateurkunst Tentoonstelling in Amstelveen


Een ervan is bekroning van tweedimensionaal en de andere voor driedimensionaal werk. Ook is er een jury-aanmoedigingsprijs van de SAKB ateliers: een gratis cursus bij een SAKB van een docent naar keuze. U wordt van harte uitgenodigd om een stem uit te brengen op uw favoriete kunstwerk. De stembus voor de publieksprijzen sluit op vrijdag 15 juli om 16.00 uur. Meer informatie vindt u op onze website: www.kunstuitleenamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.