Bijgewerkt: 7 september 2024

25.000ste bezoeker in Museum JAN dit jaar

Nieuws -> Cultuur

Bron: Museum JAN
16-05-2024

Museum JAN heeft op donderdag 16 mei 2024 zijn 25.000ste bezoeker van dit jaar mogen verwelkomen, een mijlpaal die mede te danken is aan het overweldigende succes van de tentoonstelling Tjalf Sparnaay - 'The Bigger Picture'.

Foto Amstelveen
(Foto Museum JAN - 2024)

De 25.000ste bezoeker werd met bloemen en een tentoonstellingscatalogus opgewacht door Marieke Uildriks, directeur van Museum JAN voor het schilderij 'Flower Power' (2013) van Tjalf Sparnaay op 16 mei 2024

De hyperrealistische schilderijen van deze kunstenaar trekken mensen uit het hele land. De 25.000ste bezoeker werd met bloemen en een tentoonstellingscatalogus opgewacht door Marieke Uildriks, directeur van Museum JAN.

Marieke Uildriks, directeur van Museum JAN: “Het werk van Sparnaay kent veel bewonderaars en deze eenmalige overzichtstentoonstelling is daarom een unieke kans om zoveel van zijn schilderijen bij elkaar te zien. De hamburger, de ketchupfles en natuurlijk het spiegeleitje... ze zijn allemaal van de partij en je blijft je verwonderen over zijn technische kwaliteiten. Het is ook voor ons een feest om te zien hoeveel mensen hiervan genieten"

De tentoonstellingen Tjalf Sparnaay - The Bigger Picture en Lisa Konno - The Porcelain Body zijn nog t/m 16 juni 2024 te zien in Museum JAN. Meer informatie zie https://nl.museumjan.nl/.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.