Bijgewerkt: 5 december 2022

9de VVD-taartenactie zet bestuur Avondvierdaagse in het zonnetje

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
16-02-2015

Op vrijdag 13 februari 2015 deelden VVD Statenleden van de Provincie Noord-Holland persoonlijk vele taarten uit aan personen en organisaties die iets bijzonders voor de gemeenschap hebben gedaan. In Amstelveen werd het bestuur van de Amstelveense Avondvierdaagse Vereniging op deze wijze bedankt voor de organisatie van de Avondvierdaagse door het Amstelveense VVD Provinciale Statenlid Petra Kirch-Voors.

Met de VVD Taartenactie, die jaarlijks rondom Valentijnsdag wordt gehouden, worden mensen, of organisaties in het zonnetje gezet vanwege hun bijzondere inzet hun buurt, wijk of gemeente. De VVD Taartenactie vond dit jaar voor de negende keer plaats. De VVD wil graag aandacht schenken aan de Noord-Hollander achter de schermen. De persoon die bergen werk verzet voor anderen maar niet altijd zichtbaar is.

Foto Amstelveen
(Foto VVD-Amstelveen - 2015)

Vln.: Petra Kirch-Voors, Els van der Wal met de VVD-taart en Bas Zwart


De Amstelveense Avondvierdaagse is een evenement, dat zonder vrijwilligers niet zou kunnen bestaan. De afgelopen 47 jaar heeft de Avondvierdaagse jaarlijks plaatsgevonden. Dankzij de inzet van Els van der Wal en de vele andere vrijwilligers konden honderden Amstelveense kinderen en hun ouders elk jaar weer genieten van vier gezellige en sportieve avonden.

In Amstelveen werd dan ook de voorzitter van de avondvierdaagse, Els van der Wal, in het zonnetje gezet. Zij heeft dit volgens de VVD verdiend, omdat zij zich al vele jaren inzet voor de Amstelveense Avondvierdaagse. VVD-commissielid Bas Zwart: ‘De afgelopen jaren heeft Els de rol van ad interim voorzitter met verve vervuld. Helaas heeft zij voor dit jaar moeten aankondigen, dat de Avondvierdaagse in Amstelveen geen doorgang zal vinden. Dit heeft geleid tot nieuwe initiatieven die er in ieder geval voor hebben gezorgd, dat er volgend jaar weer een Avondvierdaagse zal zijn. Ook voor dit jaar zijn we druk bezig om te bekijken of het toch nog mogelijk is om de Vierdaagse door te laten gaan. Mocht dat toch nog gaan lukken, dan is dit ook voor een groot deel te danken aan Els.”Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.