Bijgewerkt: 19 april 2024

Aanmelden voor de 27ste Atelierroute Amstelveen

Nieuws -> Cultuur

Bron: Kunstuitleen Amstelveen
10-06-2018

Ruim 70 Amstelveense kunstenaars nemen jaarlijks deel aan de atelierroute met eigen werk, waaronder schilderijen, tekeningen, grafiek, beelden, foto’s en sieraden. Voorafgaand aan het weekend is er bij Platform C / Kunstuitleen Amstelveen een overzichtstentoonstelling te bezichtiging. Als deelnemend kunstenaar kiest u een werk uit dat representeert wat men in uw atelier kan verwachten; dit werk wordt opgenomen in de overzichtstentoonstelling van Kunstuitleen Amstelveen en gebruikt in alle communicatie uitingen (programmaboekje, website, persberichten). Bezoekers stippelen aan de hand van deze informatie een gewenste route uit en kunnen dat weekend van 11.00 tot 17.00 uur een grote diversiteit aan beeldende kunst ervaren.



U kunt zich tot vrijdag 6 juli 2018 aanmelden door het inleveren van het aanmeldingsformulier, bijgevoegd in deze uitnodiging, uw CV en foto’s van uw werk. Houd daarnaast vrijdag 5 oktober om 16.00 uur, dan wordt het weekend officieel geopend in Kunstuitleen Amstelveen. Van zaterdag 8 september tot en met zondag 7 oktober zal de overzichtstentoonstelling bij Platform C / Kunstuitleen Amstelveen te bezichtigen zijn.

Bent u professioneel kunstenaar en heeft u een atelier in Amstelveen? Meld u zich dan voor 6 juli aan bij Kunstuitleen Amstelveen via telefoon 020-6452333 of e-mail exposities@kunstuitleenamstelveen.nl We hopen u ook dit jaar weer te mogen toevoegen aan de inspirerende lijst deelnemers. Op zaterdag 21 juli 2018 om worden de definitieve deelnemers bekend gemaakt. Deze worden geselecteerd door de ballotagecommissie met onder andere Franka Blok, junior conservator van het Cobra Museum voor Moderne Kunst Amstelveen. Downloaden: anmeldingsformulier Atelierroute (.docx) Downloaden: voorwaarden deelname Atelierroute 2018 (pdf)



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.