Bijgewerkt: 20 juni 2024

Actief voor Amstelveen ook in crisistijd!

Nieuws -> Politiek

Bron: Actief voor Amstelveen
19-04-2020

De fractieleden van Actief voor Amstelveen willen graag alle mensen in Amstelveen, die zich in deze moeilijke tijd inzetten om de crisis helpen te beheersen, hartelijk bedanken. Wij hebben heel veel bewondering voor iedereen die zich inzet, zowel voor onze professionele hulpverleners als voor alle vrijwilligers. Wij zijn ook bijzonder de indruk van alle initiatieven die door de inwoners worden ondernomen. Ga zo door, want we hebben elkaar echt nodig!

Actief in Amstelveen is er ook in deze moeilijke tijd voor iedereen in Amstelveen. Onze fractieleden staan voor u klaar en bieden graag een luisterend oor aan iedereen die hulp nodig heeft en vragen heeft. Bijvoorbeeld over hulp bij de huishouding, jeugd, zorg etc. Bij het aanvragen van hulp voor ZZP en MKB en op het gebied van Veiligheid en handhaving. Maar natuurlijk ook gewoon voor andere vragen. Wij doen ons best om u te woord te staan of u te verwijzen naar iemand die u verder kan helpen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2019)

Michel Becker fractievoorzitter en Jacqueline Höcker raadslid van Actief voor Amstelveen


Voor vragen over: ZZP , Bedrijfskrediet: Michel Becker e-mail: m.becker@amstelveen.nl  Tel: 06 229 37 639. Onderwijs, Kunst&Cultuur, Jeugd, Zorg, Huishoudelijke hulp: Jacqueline Höcker e-mail: j.hocker@amstelveen.nl  Tel:  06 513 49 476. MKB, Openbaar vervoer: Gonnie van Rietschoten e-mail: g.van.rietschoten@amstelveen.nl  Tel: 06 543 37 721. Ouderenzorg: Wil Seiffers e-mail: seiffers@amstelveen.nl  Tel: 06 284 40 322. Veiligheid en Handhaving: Ben Westendorp e-mail: b.westendorp@amstelveen.nl  Tel.  06 127 89 541. Voor nieuws over corona en allerlei  (gemeentelijke) regelingen die daarmee te maken hebben zie de website van de gemeente: www.amstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.