Bijgewerkt: 5 december 2022

Activiteiten van cultuurcentrum Griffioen naar Amsterdam

Nieuws -> Politiek

Bron: GroenLinks-Amstelveen
05-02-2018

De Vrije Universiteit gaat in de loop van 2018 de activiteiten van het Cultuurcentrum Griffioen op Uilenstede verplaatsen naar de VU campus in Amsterdam. Hierdoor komt het gebouw van het cultuurcentrum Griffioen vrij voor een nieuwe bestemming. GroenLinks-Amstelveen wil, dat de Uilenstede campus een bruisend centrum wordt voor studenten en Amstelveners. Daarom hoort de partij graag van Uilenstede bewoners, de studenten hun mening.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Cultuurcentrum Griffioen in Uilenstede, Amstelveen in mei 2016Maar ook andere Amstelveners die gebruik maken van de faciliteiten die het cultuurcentrum op dit moment nog in Amstelveen biedt, zijn welkom om hun mening te geven. Op de lijst van GroenLinks-Amstelveen voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 staat student politicologie Lennart de Looze op een verkiesbare plaats. Hij zegt hierover: 'Wij willen van de inwoners horen wat zij graag met het leegkomende gebouw van de Griffioen op Uilenstede zouden doen.' GroenLinks heeft een online-enquête opgesteld. Deze enquête is te vinden op de website amstelveen.groenlinks.nl en de sociale mediakanalen van de partij. Dus iedereen die ook een bruisende Uilenstede campus voorstaat, kan zich laten horen via de enquête!

Het invullen duurt maximaal 5 minuten. GroenLinks zal de uitkomsten ook op haar website publiceren. Lennart de Looze: 'We zullen de peiling meenemen op het moment, dat de plannen voor het theatergebouw op Uilenstede besproken worden in de Amstelveense gemeenteraad. Uiteraard leggen we de uitkomst ook voor aan DUO, de eigenaar van het gebouw.' Facebook: Of klik hier: enquête Nieuwe bestemming GriffioenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.