Bijgewerkt: 4 maart 2024

Amstelclinic Dermatologie breidt zorgaanbod uit

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Ziekenhuis Amstelland
22-02-2012

Ook behandeling van oppervlakkige spataderen op de benen

Behandeling van oppervlakkige spataderen op de benen wordt niet meer vergoed door verzekeraars. Om patiënten toch de mogelijkheid te bieden deze behandeling in de vertrouwde omgeving van Ziekenhuis Amstelland te ondergaan, neemt de Amstelclinic Dermatologie deze behandeling met ingang van 1 februari 2012 op in haar zorgaanbod.

De behandeling van oppervlakkige spataderen op de benen wordt gedaan door het inspuiten van de aderen, zodat deze worden afgesloten. Het lichaam ruimt de aderen dan zelf op.

Tijdens het eerste consult bij één van de dermatologen van de Amstelclinic Dermatologie kan de behandeling direct worden uitgevoerd, indien medisch verantwoord. Bij de behandeling hoort vanzelfsprekend een controleafspraak.

Deze uitbreiding van de zorg van de Amstelclinic is bedoeld om tegemoet te komen aan de wensen van de patiënten die deze behandeling willen laten uitvoeren door een dermatoloog in het ziekenhuis. Bij AmstelClinic Dermatologie wordt deze behandeling gedaan door ervaren dermatologen, die direct kunnen doorverwijzen naar de polikliniek indien er sprake is van reguliere zorg. Voor meer informatie over de AmstelClinic Dermatologie: www.amstelclinic.nl of www.ziekenhuisamstelland.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.