Bijgewerkt: 6 december 2021

Amstelveen, dank voor het vertrouwen in de VVD!

Nieuws -> Politiek

Bron: Herbert Raat
22-03-2018

raat Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Herbert Raat (VVD) wethouder erover op zijn weblog


'De grootste partij, 10 zetels en één op de vier Amstelveners heeft op ons gestemd, fantastisch. Dit was gisteravond de uitkomst van de gemeenteraadsverkiezing. Dank aan alle Amstelveners voor het vertrouwen in de VVD! Voor de VVD Amstelveen mocht ik nu voor de derde keer lijsttrekker zijn. Een grote eer, maar ook veel verantwoordelijkheid. In 2010 en 2014 bleven we de grootste partij met negen zetels. We zijn nu voor de derde keer achtereen de grootste geworden en hebben zelfs een extra zetel gewonnen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

De leden van de VVD-Amstelveen in winkelcentrum Westwijk met minister-president Mark Rutte op 17 maart 2018


Een kwart van de Amstelveners heeft VVD gestemd. Dat krijg je niet cadeau, dat moet je verdienen. De zege is niet vanzelfsprekend. Vak wordt er gezegd dat Amstelveen een VVD-bolwerk is, maar winst is zeker geen automatisme. De campagne onder leiding van voorzitter Claudio Mancinelli was heel goed.

Toch is de overwinning niet alleen de danken aan de campagne. Door de jaren heen werken we met een groot aantal mensen elke dag voor Amstelveen. We zitten in de vezels van de samenleving. Daar worden we nu voor beloond. Nu gaan we aan de slag met de vorming van een nieuw college. 'Doel is een goed en stabiel college te vormen, dat is waar Amstelveen behoefte aan heeft'!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.