Bijgewerkt: 21 februari 2024

Amstelveens Verkiezingscafe Jongeren in P60

Nieuws -> Politiek

Bron: Politieke partijen Amstelveen
03-03-2006

Met als thema 'Vraag vandaag, stem morgen' komen de Amstelveense politieke fracties op maandag 6 maart 2006 naar P60 om jou te woord staan. Ben je tussen de 18 en 25 en wil je wat zeggen, weten of wil je gewoon luisteren? Dan mag je deze kans niet voorbij laten gaan! Vanaf 20 uur ben je welkom in het P60 Café.

De volgende onderwerpen kunnen bijvoorbeeld aan bod komen:

WONEN:

"Ik woon in Amstelveen en ik wil er graag blijven wonen maar het is te duur voor mij. Moet ik de stad uit of zorgt de politiek voor betaalbare woonruimte voor mij"

WERKEN:

"Het is niet gemakkelijk om werk te vinden. Ik wil niet werkloos thuis zitten met een uitkering. Liever wil ik dan ergens werken om mijn kansen groter te maken; een soort betaalde erkervaringsplek. Maakt de politiek dit mogelijk voor mij zonder te veel bureaucratische rompslomp"

UITGAAN:

"We zijn blij met P60 maar verder is er weinig in Amstelveen. Waarom niet jaarlijks een goed festival met een knallend programma op het Stadsplein. Daar is dat plein toch voor gemaakt? Een goed programma kost geld maar dan heb je wel wat. Wie wil jaarlijks een budget van 100.000 Euro vrij maken voor een gratis goed festival in Amstelveen"

IMAGO AMSTELVEEN:

"Is of was Amstelveen de slaapstad van Amsterdam. We liggen tussen Schiphol en de Zuidas.....wordt Amstelveen straks geen deel van Amsterdam? Wat moet Amstelveen worden: een dorp rustig in het groen of een stad bruisend naast Amsterdam?"

Amstelveens verkiezingscafé P60

Maandag 6 maart 2006

20.30-22.00 uur

Café open: 20.00 uur

Gratis Entree

Stadsplein 100a-AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.