Bijgewerkt: 24 juni 2024

Android Market werd Google Play Store

Nieuws -> Internet

Bron: Google Inc.
07-03-2012

Google introduceerde op dinsdag 7 februari 2012, Google Play een groots plan om alle media uit haar eigen verschillende portals op één locatie te verenigen. Android Markt is dus als naam verdwenen.

In plaats van het scheiden van de media per categorie - Google Music, Android Market, Google Books enz. zijn nu alle verschillende bronnen van Google op een locatie te vinden.

Google Play intro video

Het idee lijkt meer op Apple’s iTunes en het is toegankelijk via het web, of via apps op Android smartphones en tabletten. Het is maar te hopen, dat Google niet alle functionaliteit van iTunes overneemt, want de bemoeienis van Apple is behoorlijk irritant.

'Google Play is een digitale entertainment bestemming, waar u alle soorten media kunt vinden, genieten en delen uw favoriete muziek, films, boeken en apps op het web en op uw Android telefoon, of tablet. Google Play is volledig cloud-based, zodat al uw muziek, films, boeken en apps worden online opgeslagen, altijd beschikbaar en u moet nooit zorgen te maken over het verliezen van hen'- schreef Jamie Rosenberg, Director of Digital Content van Google.


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.