Bijgewerkt: 28 november 2021

Arjen Siegmann van CDA verlaat de gemeenteraad

Nieuws -> Politiek

Bron: CDA-Amstelveen
25-06-2012

Arjen Siegmann raadslid van CDA, hoofdredacteur Fractienieuwsbrief, lid Raadscommissie Algemeen Bestuur en Middelen, met de portefeuille: financiën, publiekszaken, organisatie en natuur verlaat de fractie van het CDA-Amstelveen. Hij schrijft het in de laatste Fractienieuwsbrief:

'Beste mensen, het is een voorrecht om lid te mogen zijn van de gemeenteraad. In mijn geval sinds mei 2006. Ik heb het altijd met veel plezier gedaan en heb me daarin gesterkt gevoeld, dat het CDA echt mijn partij is.

siegmann Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Arjen Siegmann raadslid van CDA-Amstelveen tijdens een commissievergadering


Ik herken de fractiegenoten en de leden op onze nuchterheid en gevoel van verantwoordelijkheid, gekoppeld aan een hoge mate van inleving als het om problemen gaat van mensen die de overheid nodig hebben. Toch is nu de tijd gekomen om afscheid te nemen: ik vertrek per 4 juli 2012 uit de gemeenteraad.

De reden hiervoor is, dat de verantwoordelijkheden van thuis, werk en gemeenteraad niet meer te combineren zijn. Ik had dat niet zien aankomen (anders was ik niet aan een tweede termijn begonnen), maar het is me onlangs duidelijk geworden, dat ik zo niet verder kan en wil.

Praktisch betekent dit, dat ik per 4 juli wordt opgevolgd door de eerstvolgende op de kieslijst, en dat is Martijn Lustenhouwer. Hij is velen van u bekend, heeft ervaring en ik ben blij, dat er zo'n goede opvolger is.'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS