Bijgewerkt: 28 november 2021

BBA: HOED gebouw aan de Marne

Nieuws -> Politiek

Bron: BBA
15-12-2009

Burgerbelangen Amstelveen (BBA) is van mening dat voor de geplande huisartsenlocatie (HOED: Huisartsen Onder Eén Dak) aan Maritsa er een concrete oplossing bestaat door schoolgebouwen aan de Marne te gebruiken hiertoe. Op deze wijze kunnen groen en speelveldjes behouden blijven. Eerder dit jaar was er grote commotie over plannen om een groene speelveldplek aan de Maritsa te bebouwen. BBA is in overleg met andere politieke partijen om een concreet voorstel te doen in de gemeenteraadsvergadering van woensdag 16 december 2009.

Roos Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

Linda Roos, fractievoorzitter en Ruud Oord, gemeenteraadslid van BBA tijdens een raadsvergadering


Volgens BBA is het ook mogelijk - indien nieuwbouw noodzakelijk is voor de huisartsenlocatie - de schoolgebouwenlocatie (Prins Willem Alexanderschool en de Cirkel) daartoe te gebruiken.

“Amstelveen moet niet de gemeente Amsterdam volgen. Eerst alles volbouwen en daarna pas kijken of er nog ergens Cruijff-veldjes kunnen worden aangelegd om kinderen nog überhaupt speelplekjes te geven. Burgerbelangen Amstelveen zal het College van B en W vragen dit idee te ondersteunen.

Mocht het nodig zijn dan zal een wijzigingsvoorstel op een voorliggende raadsvoorstel over de Middenwaard/Marne worden ingediend,” aldus fractievoorzitter Linda Roos van BBA.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS