Bijgewerkt: 18 mei 2024

BBA: Woningen voor diegenen, die net boven de sociale huurgrens zitten

Nieuws -> Politiek

Bron: BBA
27-06-2011

Burgerbelangen Amstelveen BBA wil graag, dat er woningen beschikbaar komen voor diegenen die net boven de sociale huurgrens uitkomen. BBA-woordvoerster Linda Roos: “Woningbouwcorporaties hebben veelal woningen in bezit die nog gerenoveerd moeten worden. Deze zouden te koop kunnen worden aangeboden voor de doelgroep die net boven de sociale huurgrens zit. BBA gaat de wethouder vragen of dit besproken kan worden met woningbouwcorporaties.”

roos Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Linda Roos fractievoorzitter van BBA


BBA is van mening, dat met de woningbouwcorporaties bezien moet worden om hoeveel woningen het kan gaan. BBA wil verder dat in de besprekingen wordt bedongen dat alleen Amstelveners in aanmerkingen kunnen komen voor deze woningen.

Het idee is om de woningen beschikbaar te laten komen voor mensen met een inkomen tot circa 45000 euro per jaar. BBA is van mening, dat de woningen voor een aantrekkelijke prijs moeten kunnen worden aangeboden, aangezien de woningen gesubsidieerd zijn gebouwd.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.