Bijgewerkt: 8 december 2021

BBA en OCA gaan lijstverbinding aan voor de verkiezingen

Nieuws -> Politiek

Bron: BBA
02-12-2013

De Amstelveense politieke partijen Burgerbelangen Amstelveen (BBA) en de Ouderen Combinatie Amstelveen (OCA) hebben besloten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014 een lijstverbinding aan te gaan. De benodigde stukken daarvoor werden vrijdag 29 november 2013 getekend.

bba Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

De politieke leiders van BBA: raadslid Linda Roos en fractievoorzitter Peter Bot tijdens de raadsvergadering in november 2013


Beide partijen, ook nu al in de gemeenteraad en commissies vertegenwoordigd, zijn van mening, dat de algemene uitgangspunten elkaar kunnen versterken, uiteraard met behoud van en met respect voor elkaars identiteit en elkaars verkiezingsthema’s. Beide partijen hebben ook gemeen, dat zij lokale Amstelveense partijen zijn zonder binding met landelijke politieke partijen en sterk gericht zijn op de problemen in onze directe omgeving.

Fokkink Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Henk Fokkink, fractievoorzitter van Ouderen Combinatie Amstelveen


Fractievoorzitter Peter Bot is blij met deze samenwerking en zegt: “Dit betekent voor BBA, dat we nog meer dan anders attent moeten zijn op de problemen van de ouderen. Maar die uitdaging nemen we graag aan”.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.