Bijgewerkt: 2 december 2021

BBA is verrast door PvdA brief over A9

Nieuws -> Politiek

Bron: BBA
22-05-2012

BBA, Burgerbelangen Amstelveen is enigszins verrast over de op initiatief van de PvdA door vijf landelijke politieke partijen gesteunde brief aangaande de A9. De gemeenteraad ging eerder unaniem akkoord met de Amstelveense inzet voor de A9 en de daarbij behorende uitgangspunten.

de jong Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

David de Jong, raadslid voor BBA tijdens een raadsvergadering


Het neerleggen van nieuwe wensen in de brief van de vijf landelijke partijen, kost geld. De brief preludeert op het niet doorgaan van een tunnel. In die zin is BBA van mening, dat Amstelveen beter een pas op de plaats kan maken, voordat ze nieuwe wensen neerlegt. Het vragen van een nieuwe hoogwaardige OV-verbinding is gezien de economische situatie nu niet aan de orde.

BBA is als lokale partij van mening, dat als de tunnel financieel niet langer haalbaar is, de probleempunten voor en na de A9 (A4 en A2) moeten worden beschouwd en of daarmee de doorstroming kan worden opgelost.

BBA gaat er vanuit, dat de gemeente Amstelveen op basis van de unaniem door de gemeenteraad aanvaarde uitgangspunten verder onderhandelt om de gevraagde 100 miljoen euro voor de tunnel omlaag te krijgen en kijkt met interesse uit naar de resultaten daarvan. Juist dat is van belang in de huidige situatie.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS