Bijgewerkt: 7 december 2022

Benefietvoorstelling 'Russische liefde' in Schouwburg Amstelveen

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Ziekenhuis Amstelland
10-02-2014

Ziekenhuis Amstelland organiseert in samenwerking met Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie in Amsterdam, op zondagavond 2 maart 2014 een benefietconcert ten behoeve van Stichting Look Good…Feel Better. De voorstelling verbindt op unieke wijze klassieke muziek en toneel en alle artiesten werken belangeloos mee.  Het thema van de avond is ‘de liefde’. De organisatoren hopen op een volle zaal en dus een mooie opbrengst!  

Programma

De avond start met de komische eenakter “Over de schadelijkheid van tabak” van Tsjechov, gevolgd door een optreden van NedPhoGo. De zes strijkers zullen “Souvenir de Florence”van Tsjaikovski ten gehore brengen. Na de pauze spelen de acteurs het humoristische stuk “Het aanzoek” van Tsjechov met afsluitend een optreden van Het Russische Kamerkoor.

Foto Amstelveen
(Bron ZHA - 2014)

Foto van de flyer van de Stichting Look Good…Feel Better


Look Good…Feel Better

Stichting Look Good…Feel Better is opgericht in 2001 door acht organisaties op het gebied van kankerbestrijding én uiterlijke verzorging. De stichting stelt alles in het werk om mensen met kanker te steunen bij hun uiterlijke verzorging en weer zichzelf te laten zijn. Look Good…Feel Better informeert en adviseert patiënten, professionals en publiek op een praktische manier over uiterlijke verzorging bij kanker. In Ziekenhuis Amstelland verzorgt de stichting al jaren workshops voor patiënten tot zeer grote tevredenheid.

Opbrengst

De opbrengst van het benefietconcert wordt gebruikt voor de wens van de stichting om het aanbod uit te breiden met kleuradvies, of het organiseren van een middag voor een kankerpatiënt samen met een dierbare. Om de opbrengst zo hoog mogelijk te maken ondersteunt de Schouwburg Amstelveen de organisatie door het gratis ter beschikking stellen van apparatuur en diensten en de Stichting Egmana en Mammella Specials steunen het initiatief met een financiële bijdrage. Vanzelfsprekend werken alle betrokken artiesten en medewerkers belangeloos mee aan deze voorstelling. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via de website van Schouwburg Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.