Bijgewerkt: 17 januari 2022

Bert de Pijper wordt nog één keer lijsttrekker

Nieuws -> Politiek

Bron: ChristenUnie-Amstelveen
06-01-2022

'Beste mensen, de ChristenUnie heeft mij gevraagd om nog één keer lijsttrekker te zijn. Ik heb besloten het te gaan doen! We hebben een mooie kieslijst die (online) ter goedkeuring aan de leden wordt voorgelegd. #VertrouwenindetoekomstvanAmstelveen' – schreef Bert de Pijper fractievoorzitter van ChristenUnie-Amstelveen op zijn Twitter pagina

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2021)

Bert de Pijper fractievoorzitter van de ChristenUnie-Amstelveen in juli 2021


Bert de Pijper, gehuwd met Adrie en heeft drie dochters en zeven kleinkinderen. In de gemeenteraadsvergadering van 3 juni 2015 werd hij weer beëdigd als gemeenteraadslid nadat hij de periode van 2010 t/m 2014 ook al gemeenteraadslid voor de ChristenUnie was. In het dagelijks leven ben ik zzp’er. Ik ben zelfstandig auteur, docent en adviseur op het gebied van sociale verzekeringen en het arbeidsrecht.

Bert de Pijper is 12 jaar lang voorzitter geweest van een zendingsorganisatie en is in het dagelijks leven actief als jurist. Vanaf 2006 is de Pijper actief geworden binnen de Amstelveense als politiek secretaris van de ChristenUnie om vervolgens in de periode 2010-2021 de ChristenUnie te vertegenwoordigen binnen de gemeenteraad.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.