Bijgewerkt: 25 juli 2024

Bezoek de Kunst KlaasMarkt 2012!

Nieuws -> Cultuur

Bron: Tries Smilde
05-11-2012

Het is nog vroeg voor Sint en Kerst, maar toch zijn de voorbereidingen voor de Kunst KlaasMarkt 2012 al in volle gang. Dit jaar bent u uitgenodigd voor deze Kunst KlaasMarkt in de Kunstuitleen Amstelveen in het Stadshart, waar ongeveer 26 kunstenaars kunst met een grote K en kunstcadeaus, voor grote en kleine prijzen, voor het publiek tentoonstellen en te koop aanbieden.

Klaasmarkt Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2009)

Kunst Klaasmarkt in 2009


Ofschoon de Kunst KlaasMarkt wat naam betreft doet denken aan een markt, is dit evenement langzaam veranderd in een mooie verkoop-expositie. Er zijn naast vele bekenden en ook veel nieuwe kunstenaars.

Ze laten u werken zien die variëren van prachtige illustraties, porseleinen wandobjecten, Raku en kleine keramiekbeeldjes, tekeningen, schilderijen en computer printen, sieraden van zilver, kunststof of textiel, kleine handgemaakt boekjes tot beeldhouwwerken van steen en brons.

De Kunst KlaasMarkt vindt plaats binnen de ruimte van de Kunstuitleen, op het eerste en tweede niveau, te bereiken met de trap, of met de lift. Kom rondkijken, kom genieten en maak uw keuze op deze sfeervolle Kunst KlaasMarkt die op zaterdag 24 november 2012 van 11 tot 17 uur en op zondag 25 november van 12 tot 16 uur open is. Adres: Kunstuitleen Amstelveen, Stadsplein 103. Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.