Bijgewerkt: 27 november 2021

Blijf een beetje van ons en van Amstelveen houden!

Nieuws -> Politiek

Bron: Sander Mager GL
07-11-2013

De korte toespraak die oud-fractievoorzitter en raadslid van GroenLinks-Amstelveen, Sander Mager op 6 november 2013 namens de gemeenteraad heeft gehouden in verband met het aanstaande vertrek van burgemeester Van Zanen.

mager Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Sander Mager, raadslid van GroenLinks-Amstelveen spreekt burgemeester Van Zanen toe op 6 november 2013


Geachte voorzitter, beste burgemeester, lieve Jan,

Nu zit je er nog, als onze burgemeester, onze voorzitter van de raad. Maar op 1 januari begin jij aan een nieuwe uitdaging in Utrecht. Een mensenmens, een echte burgervader, een bindende factor in Amstelveen, bruisend, warm, betrokken, integer, betrouwbaar, kundig, en beetje ongedurig en een enorme perfectionist.

mager Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Burgemeester Jan van Zanen is verrast met de toespraak van Sander Mager, maar hij vind het blijkbaar erg leuk


Utrecht mag zich enorm in zijn handjes knijpen met hun nieuwe burgemeester. En we gunnen het je enorm! Maar ik weet, dat namens de hele raad en veel, heel veel Amstelveners praat, als ik zeg, dat we je ook ontzettend zullen missen.

mager Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Burgemeester Van Zanen krijgt een grote bos bloemen van Sander Mager: 'Ik weet, dat namens de hele raad en veel, heel veel Amstelveners praat, als ik zeg, dat we je ook ontzettend zullen missen'


Gewoon op je fiets in het dorp, als ras-entertainer tijdens de lintjesregen, met een arm om Amstelveners die het even zwaar hebben, ijsberend door een vergaderkamer, of gewoon met een sigaartje buiten op het balkon. Jan, ik wil je  heel hartelijk danken voor alles, wat je als mens en als burgemeester voor Amstelveen gedaan en betekend hebt.

Blijf een beetje van ons, en van Amstelveen houden! En we gaan er nog twee fantastische maanden van maken!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS