Bijgewerkt: 30 juni 2022

Boekpresentatie van dichteres Margreet Schouwenaar bij Boekhandel Blankevoort

Nieuws -> Cultuur

Bron: Margreet Schouwenaar
15-01-2017

Op zondag 29 januari 2017 om 15.00 uur bij Boekhandel Blankevoort in Amstelveen presenteren dichteres Margreet Schouwenaar en illustrator Esther Miskotte een dichtbundel voor kinderen van 8 tot 80: 'Denk dag doen'. Margreet Schouwenaar is dichteres en kinderboekenschrijfster. Ze heeft 12 dichtbundels en acht kinderboeken op haar naam staan. Onlangs verscheen haar verzameld werk: 'Woorden op zinnen gezet.' De bundel 'Denk Dag Doen' is een rijk geïllustreerde dichtbundel over het wonderlijke leven van elke dag voor iedereen vanaf 8 jaar. De illustraties zijn gemaakt door Esther Miskotte, die prentenboeken schrijft en tekent en heeft inmiddels een indrukwekkende reeks prachtige prentenboeken gepubliceerd.

Foto Amstelveen
(Bron Margreet Schouwenaar - 2017)

Margreet Schouwenaar (1955) is een Nederlands schrijfster en dichteres. Ze werkt als docent aan de afdeling OLB (Opleiding Leraren Basisonderwijs) van Hogeschool Inholland


Foto Amstelveen
(Bron Margreet Schouwenaar - 2017)

De omslag van de dichtbundel van dichteres Margreet Schouwenaar en illustrator Esther Miskotte: 'Denk dag doen'


Zaterdag 28 januari 2017 is de laatste dag van de Poezieweek 2017. Margreet Schouwenaar vertelt bij boekhandel Blankenvoort over de dichtbundel "Denk dag doen" die bijna een prentenboek is en leest voor. Esther Miskotte vertelt hoe de prenten zijn ontstaan. De presentatie wordt besloten met een miniworkshop gedichten schrijven. Zowel volwassenen als kinderen kunnen daaraan meedoen. Daarna is er de mogelijkheid de gedichten te verfraaien met een tekening, of na te praten onder het genot van een drankje. Adres: Boekhandel Blankevoort Rembrandtweg 649-651, 1181 GV AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.