Bijgewerkt: 5 december 2022

Burgerbelangen Amstelveen biedt gratis ritje met historische trams aan

Nieuws -> Politiek

Bron: BBA
07-08-2019

Zaterdag 24 augustus 2019 biedt Burgerbelangen Amstelveen (bbA) de Amstelveners een gratis ritje aan met historische trams. BbA ziet dit als een mooie start van een nieuw seizoen, waarbij de partij onder het motto Hart voor Amstelveen zich nog eens presenteert als de partij die opkomt voor het Amstelveens cultureel erfgoed en de bescherming van onze monumenten en parken.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

De elektrische museumtram bij halte Amstelveen Station in september 2016


De partij voldoet hiermee ook aan de wens van de leden om zich eens buiten verkiezingstijd aan de Amstelveners te presenteren. Het programma duurt van 10 tot 17.00 uur en de ritten worden door twee trams uitgevoerd. Een gele Rotterdamse tram en een rode Weense tram rijden vanaf Bovenkerk tot de Kalfjeslaan en terug. Maar men kan ook instappen bij de haltes Amsterdamseweg, Molenweg en in het oude Dorp bij het voormalige Station Amstelveen.

Tijdens de ritten zijn de leden van de bbA-raadsfractie en van het bbA-bestuur aanwezig. Zij hopen in gesprek te kunnen gaan met meereizende kiezers en eventuele vragen te kunnen beantwoorden. Bovendien kan men tijdens de rit alle informatie over de partij krijgen. Aan boord worden snacks en drankjes aangeboden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.