Bijgewerkt: 3 december 2023

Burgerbelangen Amstelveen heeft een nieuw burgerraadslid

Nieuws -> Politiek

Bron: BBA
11-05-2017

Woensdagavond 10 mei 2017 tijdens de gemeenteraadsvergadering van Amstelveen is Daniëlle de Kluijver beëdigd als burgerraadslid voor Burgerbelangen Amstelveen (BBA). Ten overstaan van burgemeester Miriam van’ t Veld legde zij de eed af. Daniëlle de Kluijver is inmiddels meer dan 25 jaar – in verschillende functies -  werkzaam bij een grote multinational en heeft door haar regelmatige reizen veel internationale (werk)ervaring opgedaan. Doordat de samenleving van Amstelveen in steeds grotere mate multicultureel is/wordt en er al veel buitenlandse bedrijven hier hebben gevestigd, is dit een terrein waarbij haar ervaring voor bbA als een toegevoegde waarde ziet.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Tijdens de gemeenteraadsvergadering op woensdag 10 mei 2017 wordt Daniëlle de Kluijver beëdigd als burgerraadslid voor Burgerbelangen Amstelveen. Ze wordt door Linda Roos, raadslid van BBA, de nestor van de gemeenteraad begeleid naar de burgemeester om haar eed af te leggen


Binnen Amstelveen is zij lid van de Ledenraad van de Rabobank en tevens is zij altijd actief geweest op het gebied van sport zowel binnen Amstelveen als ook internationaal. 'Mijn reden voor het toetreden tot BBA is, dat er in de landelijke politiek niet een bepaalde politieke richting is die mijn voorkeur heeft. Ik vind het belangrijker, dat bewoners van Amstelveen zich voldoende vertegenwoordigd voelen in zaken die zich dichtbij afspelen onder andere met betrekking tot woon/leefomgeving en natuur. Ook hoop ik op het gebied van toenemende digitalisering en derhalve het contact met de bewoners van Amstelveen mijn bijdrage te kunnen leveren.'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.