Bijgewerkt: 24 juni 2024

Burgerbelangen Amstelveen sluit het 30-jarig jubileum af

Nieuws -> Politiek

Bron: Burgerbelangen Amstelveen
21-05-2024

Burgerbelangen Amstelveen (bbA) sluit het 30-jarig jubileum af met het plaatsen van nog één walnotenboom in het vorig jaar gestichte walnotenparkje aan de Biesbosch. De oprichtingsdatum van bbA is 28 mei en ter gelegenheid van het aflopen van het jubileumjaar plaatst bbA op zondag 2 juni 2024 nog een extra  boom. Dat is dan de 31ste walnotenboom op het parkje.

Foto Amstelveen
(Foto Wendy Yau Leung - 2023)

Vlnr.: wethouder Floor Gordon, Pieter Monkelbaan fractievoorzitter van bbA en Linda Roos, oprichter van bbA planten een walnootboom op 4 april 2023

De gemeente Amstelveen heeft daar toestemming voor gegeven, ook al omdat er nog ruimte voor is. BbA ziet dit meer als een ludieke actie van fractie, bestuur, leden en vrienden onder elkaar zonder speciale gasten. Er zullen dan ook geen speciale acties aan verbonden zijn behalve dat de aanwezigen worden uitgenodigd om samen onder het genot van een kop koffie nog wat na te praten. Het walnotenbos is een cadeau, dat bbA vorig jaar aan de gemeente en de bewoners schonk ter gelegenheid van het 30 - jarig bestaan van bbA.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.