Bijgewerkt: 16 augustus 2022

CDA-Amstelveen - aftrap campagne 4 februari

Nieuws -> Politiek

Bron: CDA-Amstelveen
26-01-2010

Donderdag 4 februari 2010 start het CDA haar campagne in het Noorddamcentrum in Bovenkerk met als speciale gast Tweede-Kamerlid Sander de Rouwe. De kandidaten worden gepresenteerd aan het publiek door lijsttrekker Jan-Willem Groot.

Net als 4 jaar geleden geeft het CDA het officiële startschot voor de campagne in Bovenkerk. Naast (korte) toespraken van Jan-Willem Groot en Sander de Rouwe worden de kandidaten voor de gemeenteraad gepresenteerd.

Alle Amstelveners wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Na afloop van de bijeenkomst is er een borrel waar onder het genot van een drankje en een hapje nader kennis gemaakt kan worden met de kandidaten.

Sander de Rouwe (1980) is sinds 1 maart 2007 lid van de Tweede Kamer en lid van de Tweede Kamer Commissies Economische Zaken, Verkeer en Waterstaat en Nederlands-Antilliaanse en Arubaanse Zaken.

Tijd:  Donderdag 4 februari 2010 Adres: Noorddamcentrum, Noorddammerweg 1. Inloop 19.45, aanvang 20.00Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.