Bijgewerkt: 25 juni 2024

CDA Amstelveen deelt spaarvarkentjes uit

Nieuws -> Politiek

Bron: CDA-Amstelveen
04-09-2012

Kandidaat-Tweede Kamerlid Michel Rog (nr 5) trapte maandag 3 september 2012 de eerste schooldag af met het CDA Amstelveen door het uitdelen van spaarvarkentjes bij twee basisscholen in de Westwijk. Rog: “Deze verkiezingen gaan over de vraag, hoe we Nederland achterlaten voor onze kinderen. Het CDA kiest daarom voor aflossing van schulden, en tegelijk voor investeringen in onderwijs en in maatregelen om gezinnen te ondersteunen.”

spaarvarkentjes Amstelveen
(Foto CDA-Amstelveen - 2012)

Kandidaat-Tweede Kamerlid Michel Rog CDA (nr 5) trapte maandag 3 september 2012 de eerste schooldag af met het CDA Amstelveen door het uitdelen van spaarvarkentjes


Het idee is dus om nu minder uit te geven en tegelijk te investeren in de Nederlandse samenleving. Rog: “Gezinnen moeten in staat zijn hun kinderen een goede basis mee te geven. Als gezinspartij vinden wij het belangrijk, dat ze kunnen wonen in prettige wijken, waar mensen op een prettige manier samenleven en naar elkaar omkijken. Maar ook financieel moet er voldoende ruimte zijn.

Wij kiezen daarom voor behoud van de kindertoeslag en geen inkomens afhankelijke kinderbijslag. En uiteraard voor investeringen in onderwijs, om te zorgen, dat de kinderen zelf een goede toekomst hebben. Met de spaarvarkens kunnen ook de kinderen leren te sparen voor de toekomst, zoals ooit met de Zilvervlootrekening”.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.