Bijgewerkt: 8 december 2021

CDA-Amstelveen is tevreden met partijleider Sybrand Buma

Nieuws -> Politiek

Bron: CDA-Amstelveen
21-01-2014

Het Amstelveense CDA is blij met de plannen die CDA-partijleider Buma vorige week heeft gepresenteerd om de positie van kleine en middelgrote ondernemingen te versterken. CDA-lijsttrekker Jan-Willem Groot: “De werkgelegenheid en de economie van Amstelveen steunen op ondernemers. Ook lokaal wil het CDA hen ruimte geven om te ondernemen.

groot Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Jan-Willem Groot, (CDA) wethouder en lijsttrekker


Bijvoorbeeld door onnodige regels te schrappen, financieringsmogelijkheden voor ondernemers te stimuleren en door starters te helpen met lagere OZB en goedkope huisvesting. De plannen van Buma om daarnaast de werkgeverslasten en de winstbelasting te verlagen helpen ondernemers nog meer, en juichen we dus toe.” Amstelveen kent ruim 8.000 ondernemingen, waarvan het grootste deel behoort tot het MKB.

Buma Amstelveen
(Bron Wikipedia - 2012)

Sybrand van Haersma Buma (1965) is sinds 12 oktober 2010 fractievoorzitter van het CDA in de Tweede Kamer. Hij is vanaf 23 mei 2002 Tweede Kamerlid


Het belang van het MKB reikt veel verder dan werk en economie. Sybrand Buma: “Kijk naar het sportveld en zie wie er op sponsorborden staan. Wie maken de lokale intocht van Sinterklaas, de festiviteiten met Koningsdag en de sporttoernooien mogelijk? De lokale ondernemers. MKB-ers hebben hart voor hun zaak én voor hun omgeving.” Op 10 maandag februari 2014 komt Sybrand Buma naar Café Venstra om de plannen toe te lichten.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.